Magából teljesen kikelve szidta egy nő a bevándorlókat Londonban az Overground-on (videó is készült) 1

Kiguvadt szemekkel, kiabálva anyázott egy nő Londonban az Overgroundon való zötykölődés közben, mondván, hogy a bevándorlók „takarodjanak a picsába”.

Magából teljesen kikelve szidta egy nő a bevándorlókat Londonban az Overground-on (videó is készült) 3

Az eset a sértett fél elbeszélése alapján szombat este folyamán történt. A meg nem nevezett hölgy egy Nassima Iggoute nevet viselő tanárral kezdett el ordibálni, aki fogta magát és elkezdte videóra venni az eseményeket bizonyíték gyanánt.

Mrs. Iggoute akkor kezdte videóra venni a botrányosan és felháborító módon viselkedő nőt, amikor az elmondása szerint már több, mint negyed órája magyarázott az Overgroundon.

Magából teljesen kikelve szidta egy nő a bevándorlókat Londonban az Overground-on (videó is készült) 4

A videón olyan dolgokat ordibál a nő, mint: „Basszátok meg mindannyian! Rakd csak fel nyugodtan a youtube-ra!… Én brit vagyok. Hagyjátok már, hogy Nagy-Britanniában a britek éljenek! Itt ülök a metrón és egy kibaszott brit sincs sehol… Bruhaha, sírjál csak!”

https://www.youtube.com/watch?v=PKCBIkSLZ_M

A videó alatt többször is beint a vele szemben ülő videózónak és barátainak, miközben megállás nélkül „fuck you”-zik.

Végül, amikor megkérdezik tőle, hogy ehhez az egészhez van e még valami hozzáfűzni valója, a válasz igen frappáns, amit igazából le sem kell fordítani: „f*** you, f*** you bi*** f*** you”.

A bevándorlókról pedig ez a véleménye: „Mit gondolok a bevándorlókról? Azt, hogy takarodjatok innen! Nagy-Britannia egy kis ország és nem kér belőletek.”

A videót a feltöltése óta közel félmillióan látták a Facebookon keresztül. A videót készítő személy elmesélte, hogy a nő az elején azt kérdezte tőlük, hogy brit származásúak-e vagy egyáltalán beszélnek-e angolul? Ezt követően vagy 20 percen át megállás nélkül szidta őket. „Nagyon nehéz volt higgadtnak maradni, de muszáj volt videóra vennem amit csinál, hogy fel tudjam jelenteni. A gyűlölködés nem vezet sehová. Ja, és utóirat: büszke vagyok arra hogy bevándorló vagyok” – tette hozzá zárásként.                   Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás

Megosztás