Szuper ingyenes segítségnyújtás az angliai magyaroknak a továbbtanuláshoz, akár érettségi nélkül is! 1
Szeretnénk röviden bemutatni a szolgáltatásainkat, amellyel egyúttal a leggyakrabban feltett kérdéseket is megválaszoljuk. Miben segíthet a Lion Heart Education Service?
Szuper ingyenes segítségnyújtás az angliai magyaroknak a továbbtanuláshoz, akár érettségi nélkül is! 3

Azért dolgozunk, hogy a felsőoktatás minél több Egyesült Királyságban élő, settled vagy pre-settled státusszal rendelkező magyar számára elérhető legyen. Szolgáltatásainkkal abban segítünk, hogy megtaláljuk a kvalitásaidhoz és az elképzeléseidhez legjobban passzoló egyetemet és szakot, illetve könnyebbé tegyük az egyetemi felvételi eljárást.

Jelenleg több mint 35 Egyetem és 650 képzés elérhető a 2023/24 tanévben. A Lion Heart Education Service a következő szolgáltatásokat kínálja INGYENESEN a továbbtanulni vágyók számára, akik velünk jelentkeznek partner egyetemeinkre:

Személyes konzultáción felmérjük a lehetőségeidet.

Telefonos vagy személyes konzultáció keretén belül felmérjük, hogy melyik egyetem és képzés lenne a legmegfelelőbb számodra. Számos egyetemi képzés elérhető már érettségi nélkül is, így az első konzultáció során alaposan átbeszéljük, mik a terveid, milyen végzettségeid, esetleg munkatapasztalataid vannak, és hogy milyen szakok érdekelnek. Egy 15 perces teszt során felmérjük az angoltudásod, és ezek alapján olyan képzéseket ajánlunk neked, amelyek a legjobban passzolnak hozzád. A legtöbb egyetemi képzés Angliában flexibilis tanrendű, heti 2-3 alkalom a standard, de vannak lehetőségek akár heti 1 nap  bejárással az egyetemre, vagy online is.

Segítünk a jelentkezéshez szükséges dokumentumok ügyintézésében.

Ha úgy döntesz, hogy beadod a jelentkezésed, mi a teljes jelentkezés alatt támogatunk. Elintézzük helyetted a szükséges papírmunkát (kitöltjük és beadjuk a szükséges dokumentumokat), és felkészítünk a felvételire is. Tapasztalt csapatunk segít a jelentkezéshez szükséges dokumentumok összegyűjtésében, megszerkesztésében. Az egyetemek felvételi rendszere különbözik, ezért a kiválasztott szak függvényében tudunk specifikus tájékoztatást adni a te jelentkezésedre  vonatkozó feltételekről.

Felkészítünk a felvételire.

 Átbeszéljük, mire kell számítani, milyen követelmények vannak, szituációs gyakorlatokkal segítünk legyűrni a vizsgadrukkot, és minden felmerülő kérdésre választ adunk. Tapasztalt csapatunk felkészít az egyetemi interjúra/angol tesztre a sikeres felvételid érdekében.

Szuper ingyenes segítségnyújtás az angliai magyaroknak a továbbtanuláshoz, akár érettségi nélkül is! 4

Megnézzük, milyen támogatásokban részesülhetsz és segítünk az igénylésében.

 Angliában az egyetemek tandíja £9000 -9250 között mozog, és a diákok Diákhitelt igényelhetnek. A „UK Tuition Fee Loan”-t megigényelve az állam teljes mértékben fedezi a tandíj költségeit, annak visszafizetését pedig bevételi határhoz köti. Ezen felül megélhetési támogatást „ Maintanance Loan”-t igényelhet a diák, amelynek maximum összege Londoni egyetem esetében £13.022 /év, Londonon kívül £9.978/ év.

A támogatás működésének megértése nagyon fontos dolog ezért ezzel kapcsolatos tájékoztatást személyesen vagy telefonon tudunk adni!

Hogy csapatunk a leghatékonyabban tudjon a rendelkezésedre állni, kérlek küld el a telefonos  elérhetőségedet , illetve egy időpontot, amikor megfelel neked egy konzultáció telefonon, vagy személyesen.

Ne várj tovább álmaid megvalósításával! Keress minket még ma!

 Lépjünk kapcsolatba:

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után