Nőt késelt halálra egy fiatal srác a nyílt utcán egy buszmegállónál Londonban 1

Letartóztattak egy fiatal férfit, miután egy 60 év körüli nőt halálra késeltek egy forgalmas főutcán London északnyugati részén.

Nőt késelt halálra egy fiatal srác a nyílt utcán egy buszmegállónál Londonban 3

A támadás a Burnt Oak Broadway egyik buszmegállójától néhány méterre történt ma nem sokkal dél előtt. Több rendőrautó, mentősök és egy légi mentő is rövid időn belül a helyszínen volt, de a nő életét már nem tudták megmenteni, nem sokkal később még a kórházba szállítása előtt belehalt a sérüléseibe.

A Scotland Yard ma esti közleményében megerősítette, hogy egy 22 éves férfit őrizetbe vettek az incidens kapcsán, akit a gyilkosság elkövetésével gyanúsítanak. A fiatal a szemtanúk elmondása szerint a nő táskáját akarta ellopni.

Nőt késelt halálra egy fiatal srác a nyílt utcán egy buszmegállónál Londonban 4

Tony Bellis nyomozó ezt nyilatkozta a történteket követően: „Ez jelentős fejlemény ebben a nyomozásban, és a helyi rendőrtisztek mellett dolgozó speciális nyomozók gyors munkájának eredménye. A nyomozás még a korai szakaszában tart, és továbbra is azon dolgozunk, hogy kiderítsük, miért történt ez az incidens, illetve azt is, hogy az elkövető személy ismerte-e az elhunyt nőt.”

„Arra kérem az embereket, hogy tartózkodjanak a támadás körülményeivel kapcsolatos találgatásoktól, amíg ez a nyomozás folyamatban van. Egy családot teljesen összeroppantott ez a sokkoló támadás, és fontos, hogy ne nehezítsük tovább a helyzetüket ebben az elképzelhetetlenül nehéz időszakban.”

Nőt késelt halálra egy fiatal srác a nyílt utcán egy buszmegállónál Londonban 5

Az áldozat nevét még nem hozták nyilvánosságra, és a nyomozás még tart. A rendőrség legutóbbi tájékoztatása szerint a helyszínen a helyszínelés még mindig folyamatban van.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után