A Sainsbury’s alkalmazottai elkapták, a hátsó szobába vitték és összeverték az egyik bolti tolvajt Londonban 1

Videóra vették azt a pillanatot, amikor az egyik londoni Sainsbury’s dolgozói elkapnak egy bolti tolvajt, berángatják egy hátsó szobába, és többször is megrúgják, miközben a földön fekszik.

A Sainsbury’s alkalmazottai elkapták, a hátsó szobába vitték és összeverték az egyik bolti tolvajt Londonban 3

Egy megdöbbent vásárló vette filmre az esetet, amely a londoni Tower Hamlets területén, a Mile End Road-i üzletben történt. Hallható, ahogy az egyik alkalmazott azt ordítja neki, hogy „Maradj a földön”, miközben három másik alkalmazott a kabátja gallérjánál fogva behúzza a férfit egy raktárba.

A férfi nagyon ijedtnek tűnik, és azt kiabálja, hogy „Allahu akbar”, ami nagyjából annyit jelent lefordítva, hogy Isten a leghatalmasabb. Ezután látható, amint a személyzet több tagja többször megrúgja a férfit, miközben az a földön fekszik, majd egyikük észreveszi, hogy videózzák őket, és a kamerára teszi a kezét. A felvétel ezután véget ér.

A Sainsbury’s alkalmazottai elkapták, a hátsó szobába vitték és összeverték az egyik bolti tolvajt Londonban 4

Az a vásárló, aki a múlt hét (május 11.) szombat esti támadást levideózta, a MailOnline-nak azt mondta, hogy nem érzi szükségesnek és elfogadhatónak a szupermarket személyzete által alkalmazott mértékű erőszakot.

„A bolti tolvaj meglehetősen piszkos volt ránézésre, de nem volt erőszakos a bolti dolgozókkal szemben. Bűncselekményt követett el (de) nem érdemelte meg, hogy a padlón fekve többször megüssék és összerugdossák. Csak simán le kellett volna fogni, és hívni a rendőröket. Bízom benne, hogy nem bántották tovább, miután meglátták, hogy videózok.” – mondta.

A szemtanú azt mondta, hogy felhívták a rendőrséget, hogy jelentsék a történteket, és egy rendőrautót is megállítottak az utcán, hogy megmutassák a rendőröknek a videót. Azóta már tanúvallomást is tettek.

A Sainsbury szóvivője azt mondta, hogy „sürgősen kivizsgálják” az esetet. Októberben az Országos Statisztikai Hivatal által közzétett adatokból kiderült, hogy a bolti lopások száma 25%-kal nőtt a júniusig tartó 12 hónapban.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után