Kigyulladt és egy hatalmas „tűzgolyóvá” vált egy busz egy forgalmas londoni utcán 1

Kigyulladt egy busz szombat délután Nyugat-London egyik forgalmas utcáján. A twickenhami helyszínről készült videofelvételeken az látható, ahogy a tűzoltók küzdenek a hatalmas lángokkal és a gomolygó fekete füsttel az utca közepén.

Kigyulladt és egy hatalmas „tűzgolyóvá” vált egy busz egy forgalmas londoni utcán 3

A Met Police szóvivője azt mondta, a 490-es busz 13 óra 20 perckor hirtelen lángba borult a Richmond Roadon. Egyelőre úgy tudni, az incidens során senki sem sérült meg.

Samuel DeMarchi, az egyik szemtanú ezt nyilatkozta a BBC-nek a történtek után nem sokkal: “Nagyon közel lakom a tűz keletkezésének helyéhez, és épp kimentem intézni néhány dolgot. Felnéztem, és hatalmas füstcsóvát láttam, a szomszédaimmal ekkor egy sikátoron átvágva közelebb mentünk, és akkor láttuk meg, hogy lángol a busz.”

Kigyulladt és egy hatalmas „tűzgolyóvá” vált egy busz egy forgalmas londoni utcán 4

„Amennyire én tudom, senki sem sérült meg, mindenki épségben kiszállt a járműből még időben.”

„Biztosan voltak emberek a buszon mielőtt kigyulladt, de tudomásom szerint mindannyian leszálltak róla, még mielőtt lángba borult az egész jármű.”

Kigyulladt és egy hatalmas „tűzgolyóvá” vált egy busz egy forgalmas londoni utcán 5

A londoni tűzoltóság egyelőre még nem tett közzé hivatalos közleményt az esettel kapcsolatban.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után