pánik üzemanyag vásárlás verekedés

Egyre jobban érezni lehet a feszültséget a sofőrhiány miatt bezárt benzinkutak következtében elindult pánikvásárlásnak köszönhetően. Az egyik kútnál már ölre mentek a feszült autósok, annyira elfogyott a türelmük, feltehetően a sok várakozás, és az eltérő nézetek miatt a problémát illetően.

pánik üzemanyag vásárlás verekedés

Az esetről képek és videofelvétel is készült, amin látható, ahogy két-két férfinél „leszáll a vörös köd” és agyba főbe verik, kergetik, és földre viszik egymást… de a végén, mikor csodával határos módon sikerül lenyugodniuk úriemberek módjára még fel is segítik egymást a földről.

Az incidens a West Sussex területén található Chichester területén történt a múlt éjjel, miközben az autósok órákat álltak sorba, hogy tankolhassanak. Nem lehet pontosan tudni, hogy mi miatt veszett össze ennyire a két csoport egymással, de a videón annyit lehet azért hallani, amint a bámészkodók közül valaki azt kiabálja, hogy „a dízel elfogyott?”, Miközben a háttérben nagyban folyik a verekedés.

A feszültség az elmúlt napokban egyre csak fokozódik, ahogy a benzinkutaknál álló kocsisorok is egyre hosszabbak. Volt, ahol közel 3 km-es kocsisor állt, és sokan szinte megállás nélkül nyomták a dudát. Sok feszültség és vita volt abból is, hogy jó néhány ember nem csak a kocsit tankolja tele, de számos benzineskannát is… ínségesebb időkre (ami azért lássuk be, annyira sokáig nem fog kitartani, de hát az ő dolguk).

A hatalmas kígyózó sorokról, amik a pánik üzemanyag vásárlás miatt alakultak ki a szigetország területén, itt láthatsz képeket és videókatForrás

Elkezdték maximalizálni, hogy egy ember mennyiért tankolhat Nagy-Britanniában

A brit kormány „kiskapuval” akarja megoldani a sofőrhiányt Nagy-Britanniában

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után