benzinkút vásárlás ár

Az egyik benzinkutakat üzemeltető nagyvállalat 30 fontban maximalizálta az egy autós által megvehető üzemanyag mennyiségét, miután a hiány pánik üzemanyag vásárlást váltott ki Nagy -Britanniában.

benzinkút vásárlás ár

Az EG Group, amelynek összesen 341 benzinkútja van az Egyesült Királyságban, közleményében kijelentette, hogy ez a lépés minden vásárlójának „egyenlő esélyt biztosít arra, hogy meg tudja tankolni autóját a kútjaiknál”. A nehéz tehergépjárművek vezetőire és a sürgősségi szolgáltatásokat ellátókra természetesen nem vonatkozik ez a felső korlát, amely egyébként a többi autós esetében az összes üzemanyag típusra értendő.

A kormány ideiglenes intézkedések bevezetését fontolgatja a tehergépjármű vezetők hiányának kezelése érdekében, ami számos brit iparágban okoz napról napra nagyobb nehézségeket. Az ESSO a BP és a Tesco ios jelezte már, hogy benzinkútjaiknál egyre rosszabb a helyzet, mivel nem érkezik elég üzemanyag minden helyre időben.

Boris Johnson megengedte a minisztereknek, hogy átmenetileg enyhítsenek az Egyesült Királyság bevándorlási szabályain, hogy több külföldi sofőrt engedhessenek be az országba. A Downing Street még nem erősítette meg, hogy született-e már végleges döntés az ügyben. Grant Shapps közlekedési miniszter azonban korábban megígérte, hogy „minden követ meg fog mozgatni” a helyzet lehető leggyorsabb megoldása érdekében.

A Downing Street szóvivője korábban ezt mondta: „Bőséges üzemanyag készlettel rendelkezünk ebben az országban, és meg kell nyugtassak mindenkit, hogy ebből nincs hiány. De mint a világ sújtotta országok közül több másik is, mi is átmenetileg szenvedünk a Covid okozta sofőrhiánytól, akikre nagy szükségük lenne az áruk országszerte történő célba juttatásához. Átmeneti intézkedéseket tervezünk bevezetni a problémák elkerülése érdekében, de az általunk bevezetett intézkedések szigorúan csak egy rövid ideig lesznek érvényben.”

A közlekedési miniszter megpróbálta lebeszélni a sofőröket a pánik üzemanyag vásárlástól, de így is kaotikus jelenetek voltak megfigyelhetők a benzinkutakon országszerte. Mr. Shapps pénteken azt mondta, hogy az autósoknak csak ugyanúgy kellene tankolniuk a benzinkutaknál, mint eddig tették. Ez azonban a közösségi oldalakra feltöltött számtalan fotó alapján jól láthatóan nem igazán sikerült, ugyanis rengeteg kútnál kígyózó kocsisorok álltak, és sokan extra kannákat is hoztak magukkal.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után