Borosüveget zúzott szét két lány a londoni metró egyik utasának fején, mert: Bámulta őket 1

A CCTV-s kamerafelvételekből több képet is közzétett a rendőrség, amiken két fiatal lány látható, akik minden bizonnyal gyanúsíthatók a bűncselekmény elkövetésével. A londoni metró egyik járatán ugyanis dühből szétvertek egy borosüveget egy nő fején azért, mert bámulni merészelte őket.

Borosüveget zúzott szét két lány a londoni metró egyik utasának fején, mert: Bámulta őket 3

A támadást követően a szemtanúk elmondása szerint a nőnek, akit megtámadtak egy igen nagy és mély vágás keletkezett a homlokán. A dolgok azt követően eszkalálódtak meglehetősen gyorsan, hogy a két lánnyal szemben ülő nő megbámulta őket, amit ők olyannyira zokon vettek, hogy először szóváltásba keveredtek, majd rá is támadtak a szegény áldozatra.

Az elbeszélések szerint a két lány meglehetősen gyorsan agresszívvá vált, és az egyikőjük annyira bedühödött, hogy nemes egyszerűséggel felállt, és lesújtott a nőre a borosüveggel. Az incidens a Nrthern line vonalán történt hajnali fél egy körül jó pár héttel ezelőtt, de a rendőrség még csak most tette közzé a fotókat a feltételezett elkövetőkről.

Borosüveget zúzott szét két lány a londoni metró egyik utasának fején, mert: Bámulta őket 4

A két nő a támadást követően a Golders Green metróállomáson szállt le a metróról. A rendőrség most a lakossághoz fordul segítségért, és arra kérnek mindenkit, hogy amennyiben bármilyen olyan információval rendelkeznek az incidensről, vagy a két lány valamelyikéről, ami segítheti a nyomozás menetét, úgy vegyék fel a kapcsolatot a hatóságokkal.    Forrás

15 éves lányt erőszakoltak meg egy óvoda melletti játszótéren Dél-Angliában

Injekciós tűvel szurkálják és drogozzák be a lányokat a bulikban Nagy-Britanniában

Két tinédzser lányba kocsival hajtottak bele, egy férfit pedig a parkban játszó gyerekek mellett lőttek le Angliában

(Visited 1 times, 1 visits today)
Megosztás