Közzétett magáról egy felvételt az egyik lány, akit bedrogoztak az egyik angliai szórakozóhelyen 1

Nyilvánosságra hozott magáról egy felvételt az egyik egyetemi hallgató Angliában, akinek az italába belekevertek valamit, hogy elkábítsák. A lányról készült felvételen látszik, ahogy „lebénultan”, eszméletét elveszítve fekszik a lépcsőn, miközben próbálják észhez téríteni.

Közzétett magáról egy felvételt az egyik lány, akit bedrogoztak az egyik angliai szórakozóhelyen 3

A meglehetősen sokkoló és elgondolkodtató felvételen az látható, ahogy a 20 éves Ilana El-baz nem tud se beszélni se mozogni az italába kevert szer hatásától, egy három héttel ezelőtti bristoli buliból hazaérve. A fiatal lány elmondása szerint semmire nem emlékezett az egészből, és egészen addig nem tudta mi történt, amíg a róla készült felvételt meg nem mutatta neki a barátja, amin felakadt szemekkel a lépcsőn elterülve fekszik.

Az elmúlt hetekben sajnos egyre több hír érkezik emellett olyan esetekről is a szigetország területén, ahol a fiatal bulizó lányokat injekciós tűvel akarták bedrogozni a szórakozóhelyeken. A rendőrség mostanra Nottinghamben, Leedsben és Edinburghben összesen már több mint egy tucatnyi hasonló „ijesztő” esetet vizsgál.

„Tulajdonképpen drogot kevertek az italomba a bulihelyen ahol voltunk Bristolban, és erről csak akkor szereztem tudomást, amikor megláttam a videókat, amik rólam készültek. Így visszagondolva, felismerhettem volna a szituációt. Óriási szerencse, hogy a barátaimmal voltam…

Odajött hozzám ez a srác a buliban, nem tudom mikor kevert bele valamit az italomba… de mikor odajött beszélgetni, mondtam neki, hogy a barátommal vagyok itt. Aztán megkérdezte, hogy akarok-e táncolni vele, és abban a pillanatban ahogy mondtam, hogy nem, mert a barátommal vagyok, szó nélkül elsétált. Aztán kb. egy órával később ahogy hazafelé mentünk, akkor ütött ki hirtelen… és teljesen lebénultam.” – mesélte a húsz éves lány.

Ilana azt mondta, hogy a szórakozóhelyen az italokat zárt, kupakkal ellátott poharakban kellene felszolgálni. Sajnos az utóbbi 5 hétben hasonló esetek tucatjairól érkezett bejelentés, az injekciós tűkkel való szurkálásokról nem is beszélve.

Közzétett magáról egy felvételt az egyik lány, akit bedrogoztak az egyik angliai szórakozóhelyen 4

Egy másik áldozat, Kirsty Howells szintén arról számolt be, hogy hasonló módon drogozták be egy buliban, amitől ő ráadásul rohamot is kapott, és majdnem leállt a légzése. A 25 éves Swansea-i lány a hónap elején volt bulizni a barátaival, amikor a szórakozóhelyen egyszer csak rosszul lett. A szórakozóhely teraszán találtak rá arccal lefelé ráborulva az egyik asztalra.

„Másnap amikor felkeltem, remegtem és nagyon ideges voltam, és pánikoltam, mert nem emlékeztem semmire, hogy mi történt. Bele se merek gondolni mi történhetett volna velem, ha nincsenek ott olyan emberek, akik segítsenek. Összerándul a gyomrom ha csak rágondolok… és nekem még szerencsém volt.” – nyilatkozta a lány az egyik helyi újságnak.     Forrás

Megosztás