Újabb részletek derültek ki, többek közt, hogy miért gyilkolták meg az Angliában megkéselt magyar fiatalembert 1

Alig néhány nappal ezelőtt Angliában, Barnsley városközpontjában történt egy halálos kimenetelű késelés amelynek áldozata egy fiatal magyar férfi volt. Az elhunyt a 28 éves magyar származású személyt Váradi Dánielnek hívták.

Újabb részletek derültek ki, többek közt, hogy miért gyilkolták meg az Angliában megkéselt magyar fiatalembert 3

A késelés augusztus 9-én, szerdán 21 óra körül történt egy Newton Street-i címen, ahol a bejelentés szerint egy férfi súlyos sérüléseket szenvedett egy támadás következtében. A rendőrök a helyszínre érkezve egy férfit találtak, akinek a mellkasán szúrt seb volt. A sérültet kórházba szállították, de az orvosok minden igyekezete ellenére sajnos nem sokkal később belehalt a sérüléseibe.

Dániel négy éve Ózdról költözött ki Angliába szerencsét próbálni, de maga sem gondolta, hogy élete ilyen szörnyű módon ér véget. Az elhunyt hazahozatalára az unokahúga gyűjtést szervez. A lány az AcNews-nak azt mondta, Dániel aki egy jó kiállású fiatalember volt, nem félt a párja exétől, pedig ő többször is megfenyegette. Dániel úgy gondolta, hogy meg tudja védeni magát, ha arra kerülne sor. Sajnos óriásit tévedett.

„Danival épp a minap beszéltünk arról, hogy hazajön. Az utolsó mondatával azt üzente, nagyon hiányzunk neki. Két gyermeke, a Hidasnémetiben élő hatéves Danika és hároméves éves Kiara is nagyon várta a találkozót. Ők úgy tudják, apjuk a legragyogóbb csillag lett az égen. Onnan vigyáz rájuk. Szegénykéim még fel se tudják fogni, hogy az apjuk nincs többé.” – mesélte a történteket követően Várady Elenya.

Elenya azt is elmondta, hogy Dániel rendszeresen kikérte a véleményét a fontos döntések meghozatala előtt. Nem volt ez másképp akkor sem, amikor összejött Virginiával.

„Eleinte elleneztem a kapcsolatukat. Megéreztem a tragédiát” – folytatta Elenya. – Hiszen Virginiát állandóan verte a volt párja. Akkor is, amikor terhes volt. Aztán megnyugodtam, mert láttam, hogy Danival mennyire szerették egymást. Örülök, hogy legalább egy kis boldogság jutott neki az élete végén.”

Augusztus 11-én éjjel Elenyát elmondása szerint a húga riasztotta, hogy baj van. Meghalt a Dani. Szíven szúrták. Elenya azóta nem tud aludni. Az elhunyt Dániel holttestének hazaszállítási költségeit fedezendő, egy adománygyűjtést szerveztek amelynek az oldalán az alábbi szöveg olvasható:

„Sziasztok, Virginia vagyok, és adománygyűjtést indítottam partnerem, Daniel micska (váradi) számára, aki egy halálos kimenetelű késelés következtében halt meg Barnsley városában augusztus 9-én, szerdán este.

Az összeget temetésre és a megemlékezésre fordítják majd. Dániel magyar volt, és a család szeretné, ha a holttestét visszaszállítanák Magyarországra, ami sok pénzbe kerül, és minden egyes fontért nagyon hálásak lennénk. Köszönöm mindenkinek.”  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után