Magyar férfit késeltek halálra Angliában, az elkövető minden valószínűség szerint egy fiatal magyar srác 1

Egy néhány nappal ezelőtt Angliában, Barnsley városközpontjában történt halálos kimenetelű késelés fiatal áldozatát nemrégiben hivatalosan is azonosították. Az elhunyt a 28 éves magyar származású Váradi Dániel volt.

Magyar férfit késeltek halálra Angliában, az elkövető minden valószínűség szerint egy fiatal magyar srác 3

Augusztus 9-én, szerdán 21 óra körül riasztották a dél-yorkshire-i rendőrséget egy Newton Street-i címhez, ahol a bejelentés szerint egy férfi súlyos sérüléseket szenvedett egy támadás következtében. A rendőrök a helyszínre érkezve egy férfit találtak, akinek a mellkasán szúrt seb volt.

A sérültet azonnal kórházba szállították, ahol az egészségügyi szakemberek minden igyekezete ellenére sajnos nem sokkal később belehalt a sérüléseibe. Ezt követően augusztus 12-én, szombaton a férfit hivatalosan is azonosították, mint Váradi Dániel, és családja, akiket a rendőrség szakemberei támogatnak ebben a rendkívül nehéz időszakban, röviddel ezután közzétett egy fotót róla.

A kórbonctani vizsgálat megerősítette, hogy Dániel egyetlen késszúrás következtében halt meg.

Magyar férfit késeltek halálra Angliában, az elkövető minden valószínűség szerint egy fiatal magyar srác 4

A történteket követően vádat emeltek a barnsley-i Heelis Street-en lakó 21 éves B. Dániel ellen, nyilvános helyen elkövetett emberölés és emberi élet kioltására alkalmas fegyver birtoklása miatt. A fiatal férfit előzetes letartóztatásba helyezték, és először a szombati nap folyamán kellett megjelennie a Sheffield Magistrates’ Court előtt.

Az elhunyt Váradi Dániel eltemetésének a költségeit fedezendő, egy adománygyűjtést szerveztek amelynek az oldalán az alábbi szöveg olvasható:

„Sziasztok, Virginia vagyok, és adománygyűjtést indítottam partnerem, Daniel micska (váradi) számára, aki egy halálos kimenetelű késelés következtében halt meg Barnsley városában augusztus 9-én, szerdán este.

Az összeget temetésre és a megemlékezésre fordítják majd. Dániel magyar volt, és a család szeretné, ha a holttestét visszaszállítanák Magyarországra, ami sok pénzbe kerül, és minden egyes fontért nagyon hálásak lennénk. Köszönöm mindenkinek.”     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után