Meghalt egy 15 éves fiatal Angliában, miután biciklijével egy mentőnek csapódott, miközben a rendőrök „követték” 1

Meghalt egy 15 éves fiú, aki az elektromos biciklijén közlekedett épp, amikor nekiütközött egy parkoló mentőautónak, miközben a rendőrök követték.

Meghalt egy 15 éves fiatal Angliában, miután biciklijével egy mentőnek csapódott, miközben a rendőrök „követték” 3

A tragikusan végződő eset nagy port kavart, és most mindenki azt próbálja kideríteni, hogy mi is történt pontosan. A rendőrség és a mentősök is jól láthatók a Langworthy Roadon készült a képeken, a június 8-án, csütörtökön délután bekövetkezett a halálos kimenetelű esetet követően.

A rendőrség több órára lezárta az utat, mivel a súlyos ütközést követően a helyszínelés miatt el kellett keríteni a környéket, hogy a szakemberek végezni tudják a munkájukat. Az incidensről készült fotókon jól látható többek közt a mentőautó is, aminek elég rendesen betört a szélvédője az ütközés következtében.

Meghalt egy 15 éves fiatal Angliában, miután biciklijével egy mentőnek csapódott, miközben a rendőrök „követték” 4

A manchesteri rendőrség szóvivője ezt mondta: „Ma (2023. 08. 06.) 14 óra körül a GMP járőrei követni kezdtek egy fiút, aki e-biciklivel közlekedett a salfordi Fitzwarren Streeten, majd tovább haladt a Lower Seedley Roadon. Pollárok akadályozták meg, hogy a rendőrautó tovább kövesse az e-biciklin közlekedő fiatalt.”

„Nem sokkal ezután közúti baleset történt, miután az e-bikeon ülő fiatal egy mentőautóval ütközött a Langworthy úton. Sajnos a 15 éves fiú az ütközés következtében életét vesztette. A szokásos eljárásnak megfelelően az incidenst az IOPC felé továbbították, amely vizsgálatot indított az ügy kapcsán.”

Meghalt egy 15 éves fiatal Angliában, miután biciklijével egy mentőnek csapódott, miközben a rendőrök „követték” 5

„Egy kordon továbbra is marad a Langworthy Roadon történt incidens helyszínén, amíg a szakemberek dolgoznak. Részvétünk a fiú családjának és barátainak.”

Az IOPC szóvivője azt mondta: „Értesítettek minket a helyi rendőrségtől a történtekről, mert röviddel az ütközés előtt egy rendőrautó követte az elektromos kerékpárt hajtó fiatalt. Nyomozókat küldtünk az ütközés helyszínére, a Langworthy Road és a Lower Seedley Road találkozásához, hogy megkezdjék az eset kivizsgálását és a bizonyítékok gyűjtését. Nyomozásunk még nagyon korai szakaszában van, és további részletekkel szolgálunk majd, amint lehetőségünk lesz rá.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után