Videón a pillanat, ahogy a 9 éves fiút elfújta a szél a fák fölé egy fesztiválon Angliában 1

Videofelvétel került elő a megdöbbentő pillanatról, amikor egy kilenc éves fiú közel 10 méteres magasságból a földbe csapódott, miután egy erős széllökés a levegőbe repítette a felfújható labdát, amiben ő éppen játszott egy angliai fesztiválon.

Videón a pillanat, ahogy a 9 éves fiút elfújta a szél a fák fölé egy fesztiválon Angliában 3

A történtekről készült felvételen látszik, ahogy a fiatal fiú „az égből” lezuhan a Southport Food and Drink fesztiválon, a Merseyside területén levő Victoria Parkban, ami a hétvégén került megrendezésre. A fiú egy felfújható zorb labdában volt egy vizes medencén, amikor délután 2 óra körül egy váratlan és rendkívül erős széllökés a magasba repítette.

Az egyik videón két gyerek is látható, amint egy-egy zorb-labdában játszanak, mielőtt a harmadik labda megjelenik a képben.

A bámészkodók rémülten nézték végig, ahogy a labdában ülő fiatal gyereket közel 10 méteres magasságba lőtte ki az erős szél, amelyet követően elkezdett zuhanni.

Egy szemtanú ezt mesélte a történtekről a Liverpool Echonak: „Elég szeles idő volt nap közben, aztán hirtelen jött egy meglehetősen erős széllökés. Ez a felfújható labdát felrepítette egészen a fák fölé, és először mi is azt hittük, hogy csak egy léggömb, majd pár másodperccel később rájöttünk, hogy az az egyik felfújható labda, benne egy gyerekkel. Valahol ott landolt…”

A személyzet egyik tagja is látható az egyik videón, amint a felfújható labda felé fut, miközben az a távolban a földön landol a videó végén. A fiatal fiút az eset után mentőhelikopterrel szállították kórházba, súlyos sérülésekkel, de az állapota szerencsére stabil.

A zorblabdákat biztosító cég azt mondta, hogy „gyors felépülést” kívánnak a fiúnak, és jelenleg is segítik a több ügynökséget felölelő nyomozást ezzel a „szörnyű, furcsa incidenssel” kapcsolatban. A Merseyside-i rendőrség arra kért mindenkit, aki képeket vagy videót készített, hogy vegye fel a kapcsolatot a hatóságokkal a körülmények minél pontosabb feltárása érdekében.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után