Kényszerleszállás történt, miután az utastérben pisált és a gyerekeket riogatta egy csatak részeg utas az egyik nagy-britanniai repülőjáraton 1

Egy életre kitiltották a légitársaság járatairól azt a részeg Jet2 utast, aki állítólag az utastérben vizelt és gyerekeket ijesztgetett egy glasgow-i repülőjáraton.

Kényszerleszállás történt, miután az utastérben pisált és a gyerekeket riogatta egy csatak részeg utas az egyik nagy-britanniai repülőjáraton 3

A Beith-ből származó Eric Forrest a múlt héten a Glasgow-i repülőtérről Tenerife felé tartó járaton egy sor „szégyenletes viselkedési viselkedési formát” mutatott be, beleértve a személyzettel és a többi utassal szembeni agressziót, a túlzott alkoholfogyasztást és feltételezhetően kábítószerek is közrejátszottak a viselkedésében.

Az 55 éves férfi tettei miatt a pilóta kényszerleszállásra kényszerült a portugáliai Faróban, ahol a helyi rendőrök a fickót azonnal eltávolították a gépből. A Jet2 most azzal fenyegetőzik, hogy bepereli Forrestet a kényszerkitérő költségei miatt, amely szerintük valószínűleg “öt számjegyű” összeget is elérhet.

Egy utastársa elmondása szerint Forrest április 13-án, csütörtökön “már részeg volt”, amikor felszállt a járatra, és azt követően tovább piált a gépen. A feleségével és 15 éves lányával utazó férfi a következőt mondta az incidens kapcsán:

“Meglepett, hogy egyáltalán felengedték a gépre. Tovább ivott a fedélzeten, és többször kiment a WC-re. Körülbelül két és fél órával a felszállás után kiabálni kezdett és a többi utast zavaróan viselkedett a gépen. Rémálom volt az egész – a lányom nagyon feszült volt, és sok más fiatal gyerek volt a gépen, akiken látszott, hogy nagyon féltek.”

Forrest viselkedése következtében a járatot Faróba terelték át, ahol a leszállást követően a helyi rendőrök azonnal elvitték. Az okkal mérges utasoknak ezután le kellett szállniuk a repülőgépről, hogy a személyzet alaposan megtisztíthassa azt, ami további kétórás késést eredményezett.

A nem tervezett megállás azt is jelentette, hogy a Teneriféről Glasgow-ba visszautazni kivánó ügyfeleknek a repülőgép késői érkezése miatt még egy éjszakát a Kanári-szigeteken kellett tölteniük.

A Jet2 ügyvezető igazgatója, Phil Ward elmondta, hogy a légitársaság most “nyomást fog helyezni” Forrest úrra a kényszerpihenő, beleértve az ügyfelek és a személyzet szállodai elhelyezése miatt is, a repülőtéri díjakról, az üzemanyagköltségről és a takarítási költségekről nem is beszélve.

„Forrest úr viselkedése teljesen szégyenletes volt, és szeretnénk elnézést kérni a fedélzeten tartózkodó összes utasunktól és kollégáinktól, akiket érintett az ügy. Családbarát légitársaságként zéró toleranciát alkalmazunk az ilyen viselkedéssel szemben, és szeretnénk köszönetet mondani a portugál hatóságoknak, hogy segítettek Mr. Forrest gépről való eltávolításában.” – mondta Mr. Ward. Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után