Így fogjuk megkapni a £400-os energiaszámla támogatást, amire MINDENKI jogosult Nagy-Britanniában: közzétették a részleteket 1

A kormány korábban már bejelentette, hogy Angliában, Skóciában és Walesben minden háztartás 400 font energiaszámla-kedvezményt kap majd ősztől. A tervek szerint októbertől lesz majd elérhető, és most további részleteket is közzétettek vele kapcsolatban.

Így fogjuk megkapni a £400-os energiaszámla támogatást, amire MINDENKI jogosult Nagy-Britanniában: közzétették a részleteket 3

Kwasi Kwarteng üzleti és energiaügyi miniszter a következőket mondta: „Az embereket országszerte érthető módon aggasztja az energiaköltségek globális emelkedése, és az ez által a mindennapi életükre gyakorolt egyre növekvő nyomás. Bár egyetlen kormány sem tudja kontrollálni a globális gázárakat, a mi felelősségünk, hogy beavatkozzunk, ahol tudunk, és ez a jelentős, 400 GBP-os energiaszámla kedvezmény családok millióinak segít majd a hidegebb, téli hónapokban.”

A támogatást hat részletben, hat hónap alatt mintegy 29 millió háztartásnak adják ki. Azoknak a személyeknek, akik normál hitelkártyával, bankkártyával vagy csoportos beszedési megbízással fizetik a számláikat, automatikusan levonnak majd egy bizonyos összeget a kifizetendő összegekből. A hagyományos feltöltős mérővel rendelkező fogyasztók pedig minden hónap első hetében energiaszámla kedvezményre feljogosító utalványokat kapnak majd, melyeket SMS-ben, e-mailben vagy postai úton küldenek ki nekik.

Nadhim Zahawi pénzügyminiszter elmondta, hogy a kedvezmény „a háztartásoknak nyújtott 37 milliárd GBP-s segítségnyújtás része, beleértve a legkiszolgáltatottabb helyzetben lévő 8 millió háztartásnak nyújtott 1200 GBP közvetlen támogatást is a megélhetési költségek fedezésére”.

A bejelentés azután történt, hogy Martin Lewis azt mondta, hogy a miniszterelnöknek és a tory párt vezetői posztjáért versengő, Liz Trussnak és Rishi Sunaknak meg kell állapodnia a fogyasztókat segítő, újabb csomag összeállításáról.

Kijelentette, hogy Boris Johnson „zombikormánya” egyszerűen nem képes kezelni a növekvő energiaszámlák okozta válságot, és ezzel párhuzamosan arra figyelmeztetett, hogy az újabb támogatásról szóló döntéseket nem lehet halogatni addig, amíg Johnson utódja megválasztásra kerül és átveszi a stafétát.

A Money Saving Expert szakértője azt is elmondta, hogy a háztartások már a tory vezetőválasztás lezárulta előtt kapnak majd értesítést a megnövekedett számlákról, arról nem is beszélve, hogy az éves energiaszámlák árplafonja októberben akár 3500 fontra vagy még többre is emelkedhetForrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után