Tragédia! 9 éves kislányt késeltek halálra Angliában 1

Két embert már le is tartóztatott a rendőrség, miután egy kilencéves kislányt halálra késeltek a egy angliai település belvárosának egyik utcájában.

Tragédia! 9 éves kislányt késeltek halálra Angliában 3

A nyomozók tegnap este gyilkossági ügyben nyomozást indítottak, miután Boston városában egy fiatal kislányt találtak halálos sérülésekkel. A rendőrség egyelőre nem fedte fel a lány nevét, amíg a nyomozás folyamatban van.

A bűnügyi helyszínelők a Fountain Lane-nél voltak még a mai nap reggelén is, a Lincolnshire-i város központjában. Csütörtökön 18 óra 20 perckor hívták a támadás helyszínére a rendőröket, akik kiérkezve egy súlyosan sérült fiatal lányt találtak. Mindent megpróbáltak, hogy megmentsék a kislány életét, de sajnos a sérülése annyira súlyos volt, hogy nem tudták megmenteni, a helyszínen életét vesztette.

Tragédia! 9 éves kislányt késeltek halálra Angliában 4

Úgy tűnik, hogy a nyomozók figyelme most egy parkolóhoz közeli területre összpontosul, ami egy forgalmas bevásárlóutcától nem messze található. Egy lehetséges bizonyítékot fedeztek fel eddig a rendőrök, és az utca továbbra is le van zárva, amíg a helyszínelés és a további nyomok és bizonyítékok utáni kutatás tart.

A gyermek szüleit értesítették a tragédiáról, és a lincolnshire-i rendőrség támogatja őket.

Tragédia! 9 éves kislányt késeltek halálra Angliában 5

Kate Anderson főfelügyelő a közleményében azt írta: „A rendőrséget tegnap 18.20 körül kihívták a bostoni Fountain Lane-nél történt incidens helyszínére. Egy kilencéves kislány akit a helyszínen találtak, sajnálatos módon belehalt sérüléseibe, amit vélhetően egy késszúrás okozott. Két embert letartóztattunk a bűncselekménnyel kapcsolatban.”

„Több rendőr járőrözik majd a környéken a következő napokban, és nagyszámú nyomozót állítottunk az ügyre, hogy ezzel is gyorsítsuk a nyomozás menetét. Még nem vagyunk abban a helyzetben, hogy az áldozat nevét nyilvánosságra hozzuk. Szüleit speciálisan képzett szakemberek támogatják ebben a nagyon nehéz időszakban.”

Tragédia! 9 éves kislányt késeltek halálra Angliában 6

Matt Warman, Boston és Skegness képviselője elmondta, hogy központi segítségnyújtást kért a nyomozás felgyorsítása érdekében.

„Mélységesen megdöbbentő hír volt ez ma este Bostonban. Beszéltem a helyi vezető tisztekkel, és nagyon hálás vagyok a segélyszolgálatok munkájáért. Kapcsolatba léptem Tom Pursglove miniszterrel is, hogy a lehető leggyorsabban elérhetővé váljon minden olyan központi segítség, amely hasznos lehet.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után