Az Egyesült Királyság 10 legizgalmasabb helye, ahova ezen a nyáron mindenképp érdemes ellátogatni 1

Az Egyesült Királyság gazdag történelméről, változatos tájairól és nyüzsgő városairól egyaránt híres. Itt a nyár, és ez tökéletes alkalom, hogy felfedezd ezt a fantasztikus országot. A lenyűgöző természeti csodáktól az ikonikus helyekig mindent megtalálsz, íme az Egyesült Királyság 10 legizgalmasabb helye, amelyet mindenképp érdemes meglátogatni ezen a nyáron.

Az Egyesült Királyság 10 legizgalmasabb helye, ahova ezen a nyáron mindenképp érdemes ellátogatni 3

Edinburgh: Látogass el észak felé Edinburgh elbűvölő városába, Skócia fővárosába. Merülj el középkori varázsában, látogass el a történelmi edinburgh-i kastélyba, és sétálj fel az Arthur’s Seat-re, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a városra.

Az Egyesült Királyság 10 legizgalmasabb helye, ahova ezen a nyáron mindenképp érdemes ellátogatni 4

Stonehenge: Tapasztald meg a Stonehenge misztikus varázsát Wiltshire-ben. Ez az ősi kőkör évszázadok óta lenyűgözi a látogatókat, eredetét és célját továbbra is rejtély övezi.

Az Egyesült Királyság 10 legizgalmasabb helye, ahova ezen a nyáron mindenképp érdemes ellátogatni 5

Bath: Repülj vissza az időben Bath elegáns városában. Csodáld meg a kiváló állapotban megőrzött római fürdőket, barangolj a festői György-korabeli utcákon, és élvezd a melegvizű források nyújtotta egyedi élményt.

Az Egyesült Királyság 10 legizgalmasabb helye, ahova ezen a nyáron mindenképp érdemes ellátogatni 6

Tóvidék (Lake District): A természet szerelmeseit elbűvölik Lake District festői tájai. Fedezd fel a nyugodt, csendes tavakat, túrázz a festői ösvényeken, és meríts ihletet abból a szépségből, amely számos híres írót és költőt is inspirált a történelem folyamán.

Az Egyesült Királyság 10 legizgalmasabb helye, ahova ezen a nyáron mindenképp érdemes ellátogatni 7

Giant’s Causeway: Látogass el Észak-Írországba, és fedezd fel a Giant’s Causeway egyedülálló geológiai csodáját. Gyönyörködj az egymásba fonódó hatszögletű bazaltoszlopokban, és élvezd a lenyűgöző tengerparti kilátást.

Az Egyesült Királyság 10 legizgalmasabb helye, ahova ezen a nyáron mindenképp érdemes ellátogatni 8

Jurassic Coast: indulj egy „időutazásra” a Jurassic Coast mentén Dorsetben. Ez a hely a Világörökség része, és lélegzetelállító szikláiról, kövületekben gazdag partszakaszairól és egyedülálló geológiai képződményeiről híres.

Az Egyesült Királyság 10 legizgalmasabb helye, ahova ezen a nyáron mindenképp érdemes ellátogatni 9

Snowdonia Nemzeti Park: Kirándulj egyet és mássz fel a Mount Snowdon csúcsára, Wales legmagasabb pontjára, és élvezd a Snowdonia Nemzeti Park panorámás kilátását. Robusztus hegyeivel, csillogó tavaival és festői falvaival ez a szép tájak kedvelőinek paradicsoma.

Az Egyesült Királyság 10 legizgalmasabb helye, ahova ezen a nyáron mindenképp érdemes ellátogatni 10

York: Merülj el York középkori varázsában. Fedezd fel szűk macskaköves utcáit, látogass el a csodálatos York Minsterbe, és tegyél egy sétát az ősi városfalak mentén.

Az Egyesült Királyság 10 legizgalmasabb helye, ahova ezen a nyáron mindenképp érdemes ellátogatni 11

Cornwall: Fedezd fel Cornwall varázslatos szépségét, lenyűgöző tengerpartjával, bájos halászfalvaival és aranyhomokos strandjaival. Ne hagyd ki az ikonikus Szent Mihály-hegyet és St. Ives csodálatos városát sem.

Az Egyesült Királyság 10 legizgalmasabb helye, ahova ezen a nyáron mindenképp érdemes ellátogatni 12

London: A nagy-britanniai úti célok listája nem lenne teljes a nyüzsgő főváros nélkül. Fedezd fel a világszínvonalú múzeumokat, sétálj a Temze partján, és csodáld meg az olyan ikonikus helyeket, mint a Tower vagy a Buckingham-palota.

Ez természetesen csak néhány a számtalan csodálatos úti cél közül, amelyeket az Egyesült Királyság kínál. Akár történelmet, akár természeti szépséget, akár pezsgő városi életet keresünk, mindenki talál valami fogára valót. Tehát itt az ideje csomagolni, lefoglalni a szállásokat, és felkészülni az Egyesült Királyság 10 legizgalmasabb helyének felfedezésére ezen a nyáron.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után