Káosz tört ki a Máltáról Stanstedre tartó egyik Ryanair járaton, és az utasok voltak kénytelenek beavatkozni és szétválasztani két férfit, akik vadállatok módjára estek egymásnak egy jelentéktelennek tűnő dolog miatt.

Verekedés tört ki a Ryanair London Stanstedre tartó járatán: káosz egy ablak mellé szóló jegy miatt 2

A Ryanair két utasa azon veszett össze és ugrott egymásnak, hogy kinek hova szól a jegye, miután az egyik nem engedte elhaladni a másikat a folyosón. Egy szemtanú így nyilatkozott a történteket követően: “A brit férfi nem engedte át az amerikai férfit az ablakon lévő üléséhez, majd néhány szót váltottak ami pillanatok alatt anyázásba ment át, és aztán azonnal egymásnak is estek.”

„A járat emiatt két órát késett… Mondani sem kell, hogy mindenki elég morcos volt.”

Verekedés tört ki a Ryanair London Stanstedre tartó járatán: káosz egy ablak mellé szóló jegy miatt 3

Látható a videón, ahogy a a két férfi egymásnak ront, miközben a döbbent utasok csak ledermedve nézik, mi történik majd kicsivel később többen is megindulnak feléjük, hogy megpróbálják szétválasztani a dulakodó feleket.

A háttérben egy pillanatra még azt is lehet hallani, ahogy az egyik utas ráébred, hogy ennek a balhénak következményei lesznek, és ahogy belenyilall a felismerés csalódottan csak annyit mond: “Soha nem érünk haza.”

Verekedés tört ki a Ryanair London Stanstedre tartó járatán: káosz egy ablak mellé szóló jegy miatt 4

A repülőgép személyzetének tagjai is kénytelenek voltak odasietni és segíteni szétválasztani a két utast, hogy megfékezzék az utastérben kibontakozó káoszt.

A Ryanair közleményében az állt, hogy “a Máltáról Stanstedbe tartó járaton (július 3.) két utas összetűzésbe került a felszállás előtti percekben. A légiutas-kísérők és néhány utas sikeresen megoldotta a helyzetet, mielőtt a repülőgép biztonságosan elindult volna a Stansted repülőtér irányába egy kisebb késést követően.”

Múlt hónapban egy részeg apuka még a fedélzetre érkező fegyveres rendőrökkel is leállt verekedni, akik végül sikeresen lerángatták őt a Ryanair gépéről de még így is egy laza hétórás késés lett a végeredménye.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után