Új légitársaság kezd el járatokat indítani Nagy-Britannia és Magyarország közt, a Ryanair pedig új olcsó útvonalakat jelentett be 1

Az Egyesült Királyságból és Írországból európai, afrikai, ázsiai és észak-amerikai célállomásokra is menetrend szerinti és charter járatokat kínáló brit charter légitársaság, a TUI Airways 1,1 millió extra ülőhelyet jelentett be újabb járatok formájában. Az új útvonalak közt szerepel többek közt Budapest is.

Új légitársaság kezd el járatokat indítani Nagy-Britannia és Magyarország közt, a Ryanair pedig új olcsó útvonalakat jelentett be 3

A tui.co.uk bejelentése szerint a TUI, amely egy vezető globális utazási és szabadidős vállalat további 1,1 millióval bővítette 2024 nyarától a Nagy-Britanniából induló járatok férőhelyeinek számát. Azt is közölték, hogy új és exkluzív útvonalakat is bevezetnek, amelyek nagyobb rugalmasságot biztosítanak majd a nyaralóknak.

Az új menetrendben két új, budapesti járat is szerepel. Az egyik Manchester és a magyar főváros között közlekedik majd, míg a másik London Gatwick és Budapest között ingázik majd. Az első gépek a tervek szerint 2024 májusában szállnak majd fel.

A TUI 10 millió ülőhellyel tervez a 2024-es nyári szezonra. Manchesterbe 2,3 millió ülőhelyet szeretnének értékesíteni egy további járattal. A londoni Gatwickből kétmillió ülőhellyel terveznek, beleértve többek közt az új budapesti útvonalat is. A döntés azt mutatja, hogy Budapest és Magyarország egyre népszerűbb a brit turisták és nyaralók körében.

A Ryanair terjeszkedést tervez a közép-kelet-európai régióban

Jelentős magyarországi terjeszkedést tervez a Ryanair. Több új útvonallal és alacsonyabb árakkal az ír fapados légitársaság célja, hogy növelje járatai számát, és felvegye a versenyt a Wizz Airrel Magyarországon, Romániában és Bulgáriában. A légitársaság arra számít, hogy a következő évtized során legalább 50 százalékkal növeli az utasok számát Közép- és Kelet-Európában.

„A légitársaság domináns pozíciót kíván elérni ebben a zónában” – mondta Alicja Wojcik-Golebiowska, a Ryanair régióért felelős igazgatója a Reutersnek adott interjújában. A társaság előrejelzése szerint a következő évtizedben legalább 50 százalékkal nő az utasszám a még fejletlenebb piacnak számító Közép- és Kelet-Európában. „Nagyon erre a régióra szeretnénk összpontosítani” – mondta Alicja Wojcik-Golebiowska a Reutersnek. „Úgy látjuk, hogy ez nagy részét fogja képezni a közelgő terjeszkedésünknek.”

Arra a kérdésre, hogy az ír fapados légitársaság hogyan tervezi felvenni a versenyt a régióban rendkívül erős magyar Wizz Airrel, Wojcik-Golebiowska azt válaszolta, hogy ezt a „legjobb viteldíjainkkal, a pontosságunkkal, valamint azzal igyekszünk majd megugrani, hogy nem lesznek késések és járattörlések”.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után