Szuperolcsó repülőjegyek a Ryanair-nél 24 órán át, már 13 GBP-tól, többek közt Budapestre és számos más izgalmas helyre 1

A Ryanair fapados légitársaság 24 órás áprilisi gyors kiárusítást tart, amelynek keretein belül akár egyes észak-afrikai városok is célba vehetők mindössze 12,99 fontért, valamint jegyeket szerezhetünk hasonlóan olcsón népszerű európai városokba is – köztük Velencébe, Barcelonába és Koppenhágába – már 15 font alatti áron.

Szuperolcsó repülőjegyek a Ryanair-nél 24 órán át, már 13 GBP-tól, többek közt Budapestre és számos más izgalmas helyre 3

Az akciós útvonalak közé tartoznak például a London Stanstedből induló járatok a marokkói tengerparti üdülőhelyre, Essaouira-ba, amely a kitesurfing, a 18. századi sáncok és a homokos strandok kedvelői számára lehet egy kiváló úti cél.

Az akcióban felsorolt további marokkói úti célok között szerepelnek Agadirba induló járatok az Edinburgh-i repülőtérről 12,99 GBP-ért vagy 15,99 GBP-ért Bournemouthból. Hasonlóan olcsó járatok indulnak a Bristol repülőtérről Marrakeshbe 12,99 GBP-tól.

Mindeközben idén áprilisban olcsóbban utazhatunk Európa számos csodás nagyvárosába is. 12,99 GBP-ért indul járat a spanyol tengerparti úti cél, Malaga irányába, az Egyesült Királyság több repülőteréről, köztük Cardiffból és Exeterből.

Ha valaki jelentősebb mennyiségű napsütésre és városnézésre vágyik, annak a Ryanair 12,99 GBP-tól kínál járatokat Alicantéba és Barcelonába, számos Egyesült Királyságban található repülőteréről, köztük Belfast International, Bristol, Leeds Bradford, Liverpool Glasgow, Manchester és Newcastle városaiból.

További európai kiruccanási lehetőségek: Birmingham, Korfu, Sevilla, Faro, Rodosz és Madrid, mind elérhető már 12,99 GBP-tól; East Midlandstől Budapestre, Lanzarotére, Máltára, Menorcára és Milánóba szintén eljuthatunk már 12,99 GBP-tól; Liverpoolból pedig Portóba, Rómába és Ibizára 15 font alatti áron. A 15 font alatti áron elérhető további úti célok közé tartozik Párizs, Varsó, Gdansk, Ibiza, Pisa és Koppenhága is.

Az Egyesült Királyságból további olcsó repülőjegyek foglalhatók, például London Gatwick és Cork, Dublin és Shannon között 12,99 GBP-tól, illetve Manchesterből vagy Glasgow-ból Dublinba 15 GBP alatti áron. Ezek az ajánlatok csak 24 órán át érvényesek, és mindössze 500 000 férőhely áll rendelkezésre. Az akció az április 19. és április 30. közötti utazásokra érvényes és a jegyeket még ma kell lefoglalni.

Magyarországról is számos úti cél elérhető már 5000 Ft körüli áron: Zadar, Koppenhága, Palermo, de Nagy-Britanniába is tudunk utazni: 5-6000 forintért, elérhető pl. Edinburgh, Bournemouth, East Midlands vagy Birmingham repülőtere is. Érdemes most szétnézni Akár Magyarországról, akár Nagy-Britanniából akarunk utazni. Olcsó repülőjegyek a Ryanair oldalán    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után