Súlyos tömegbaleset Angliában, 15 autó ütközött össze az M23-as autópályán - több tucat sérült van 1

A legfrissebb értesülések szerint több tucat ember megsebesült Sussexben, egy tömegbalesetben, mely során legalább 15 jármű ütközött össze.

Súlyos tömegbaleset Angliában, 15 autó ütközött össze az M23-as autópályán - több tucat sérült van 3

Az M23-ason a baleset helyszínről készült felvételek hatalmas dugó és számos összetört gépjármű látható. Az eddigi hírek szerint legalább 40-en megsérültek a péntek késő délutáni csúcsforgalomban történt incidens során.

Súlyos tömegbaleset Angliában, 15 autó ütközött össze az M23-as autópályán - több tucat sérült van 4

A tömegkarambolról szóló jelentések azzal egy időben érkeztek, hogy a térségben szakadó eső áztatta az utakat és tette jelentősen korlátozottá a látási viszonyokat. A forgalom mindkét irányban akadozik, miközben a rendőrség és más segélyszolgálatok közösen dolgoznak az útszakasz megtisztításán.

Súlyos tömegbaleset Angliában, 15 autó ütközött össze az M23-as autópályán - több tucat sérült van 5

A sussexi rendőrség szóvivője azt mondta, hogy a 10-es és 11-es lehajtók közötti baleset miatt egy időre teljesen lezárták az autópályát.

Súlyos tömegbaleset Angliában, 15 autó ütközött össze az M23-as autópályán - több tucat sérült van 6

„Az M23-as mindkét irányban le van zárva a 10-es és a 11-es lehajtók között, miután körülbelül 15 jármű ütközött össze. 17 óra 40 perckor hívták először a mentőket, a mentőszolgálat embereinek számos sérültet kell ellátniuk. Arra kérünk mindenkit, kerüljék el a területet, illetve, aki erre tart számítson fennakadásra.”

Súlyos tömegbaleset Angliában, 15 autó ütközött össze az M23-as autópályán - több tucat sérült van 7

Legalább még egy súlyos balesetet jelentettek közben Sussexben, miközben az eső továbbra is nagy mennyiségben zúdult az ország déli, part menti területeire. Tűzoltóautókat láttak kelet felé az A27-es úton is.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után