Súlyos baleset az M27-esen Angliában: 1 kamionsofőr meghalt, a kamion kigyulladt, 3 embert letartóztattak 1

Egy kamionsofőr meghalt, három embert pedig letartóztattak egy autóbalesetet követően az M27-es út nyugati irányba haladó oldalán Southampton közelében.

Súlyos baleset az M27-esen Angliában: 1 kamionsofőr meghalt, a kamion kigyulladt, 3 embert letartóztattak 3

Egy Mercedes teherautó, a Nissan Juke és egy Volkswagen Polo vett részt az ütközésben szerda délután a város repülőterére befutó ötös lehajtónál. A harmincas éveiben járó kamionsofőr a helyszínen életét vesztette.

Súlyos baleset az M27-esen Angliában: 1 kamionsofőr meghalt, a kamion kigyulladt, 3 embert letartóztattak 4

A Nissanban utazó nő könnyű sérüléseket szenvedett. Egy 32 és egy 37 éves férfit, valamint egy 40 éves nőt letartóztattak a történtek után, akiket azzal gyanúsítanak hogy veszélyes vezetéssel balesetet okoztak, ami egy ember halálához vezetett.

Súlyos baleset az M27-esen Angliában: 1 kamionsofőr meghalt, a kamion kigyulladt, 3 embert letartóztattak 5

A trió, akiknek nincs állandó lakóhelyük az országban, továbbra is kórházban vannak – közölte tegnap este a Hampshire-i rendőrség.

Súlyos baleset az M27-esen Angliában: 1 kamionsofőr meghalt, a kamion kigyulladt, 3 embert letartóztattak 6

„… a nyugat felé tartó sávok a kilences és az ötös lehajtók között holnapig még biztosan le lesznek zárva. Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért, és értesítünk mindenkit, ha további részleteket kapunk az ütközés körülményeiről.” – tette hozzá a rendőrség szóvivője az esti órákban.

Súlyos baleset az M27-esen Angliában: 1 kamionsofőr meghalt, a kamion kigyulladt, 3 embert letartóztattak 7

A National Highways, a brit autópályákat kezelő kormányzati ügynökség reggel 9 órakor közölte, hogy az M27-es nyugati irányú sávjait továbbra is zárva tartják a J9 Fareham és a J5 Southampton lehajtók közötti szakaszon. Az autópálya illetékesei szerint az ütközés következtében megsérült egy tartóoszlop is, és a javítási munkálatok várhatóan napokig is eltarthatnak.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után