Súlyos incidens egy iskolában Dél-Angliában: 3-an, köztük 2 diák kórházban egy 16 éves fiút letartóztattak 1

Három ember, köztük két diák is súlyos sérülésekkel került kórházba egy magániskolában történt támadás következtében. A Devon területén található Tivertonban lévő Blundell’s School diákjainak szülei közül többen azt mondták, hogy ez egy “elszigetelt incidens”.

Súlyos incidens egy iskolában Dél-Angliában: 3-an, köztük 2 diák kórházban egy 16 éves fiút letartóztattak 3

Letartóztattak egy 16 éves tivertoni fiút a történteket követően, akit három rendbeli súlyos testi sértés elkövetésével gyanúsítanak – közölte a rendőrség nemrégiben. Antony Hart felügyelő szerint ez “rendkívül nyomasztó incidens az érintettek számára”.

A devoni és cornwalli rendőrség helyi rendőrparancsnoka azt mondta, hogy nincs további kockázat, vagy veszély a helyi közösség többi tagjára nézve és a rendőrség nem keres mást az üggyel kapcsolatban. Hart felügyelő hozzátette: “A nap folyamán folytatjuk a kutatást és a vizsgálatokat az iskola környékén, de egyelőre a nyomozás korai szakaszában vagyunk.”

A BBC által a diákok szüleinek és gyámjainak írt levelében, Bart Wielenga iskolaigazgató azt mondta, “meggyőződése, hogy ez elszigetelt eset volt”. Azt is hozzátette, hogy “egy ideig” nagyobb rendőri jelenlét lesz megfigyelhető az iskola környékén. Wielenga úr a levélben leírta azt is, hogy az iskola szorosan együttműködik a rendőrséggel, hozzátéve, hogy beszélni fog a tanulókkal is a történtekről.

Súlyos incidens egy iskolában Dél-Angliában: 3-an, köztük 2 diák kórházban egy 16 éves fiút letartóztattak 4

Továbbá arra kérte a szülőket, hogy ne bocsátkozzanak találgatásokba, és ne posztoljanak a közösségi médiában a helyszínen történtek részleteivel kapcsolatban. A helyi mentőszolgálat szóvivője azt nyilatkozta, hogy őket 00:57-kor riasztották.

A Blundell’s School – amelynek tandíja 41 325 GBP tanévenként egy tanuló számára – azt mondta a BBC-nek, hogy egyelőre nem szeretnének nyilatkozni az incidens kapcsán.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után