Súlyos autóbaleset az A13-as úton Angliában: egy 18 éves lány meghalt, 4 további sérült 1

Egy tinédzser lány meghalt, és további négy ember pedig megsérült egy súlyos autóbalesetben Essex közelében az A13-as úton.

Súlyos autóbaleset az A13-as úton Angliában: egy 18 éves lány meghalt, 4 további sérült 3

A rendőrség most próbálja előkeríteni az esetleges szemtanúkat az A13-as úton történt tragédiát követően, amelynek következtében most az autóban ülők közül két ember is az életéért küzd. A „súlyos” ütközés a Pitsea-i felüljárón történt Basildonnál szombaton, valamivel 14:30 előtt – közölte az essexi rendőrség.

Egy a járműben utasként utazó 18 éves lény sajnálatos módon a helyszínen életét vesztette, a másik négy sérültet pedig a kiérkező mentők kórházba szállították, ahol jelenleg is ápolják őket. Közülük ketten is válságos állapotban vannak – közölte a rendőrség szóvivője.

A felüljáró alatti utat ideiglenesen le kellett zárni a baleset következtében lehulló törmelék miatt, és az A13-as útnak azon szakaszát, ahol a baleset történt egészen szombaton este 23 óráig lezárva tartották.

Súlyos autóbaleset az A13-as úton Angliában: egy 18 éves lány meghalt, 4 további sérült 4

A baleset helyszínére három légi mentőt is kihívtak.

Súlyos autóbaleset az A13-as úton Angliában: egy 18 éves lány meghalt, 4 további sérült 5

Sam Nason rendőrőrmester, a helyi rendőrség súlyos ütközéseket vizsgáló egységétől a következőket mondta: „Ez egy tragikus kimenetelű ütközés volt, és szeretnénk részvétünket kifejezni az elhunyt lány családtagjainak.”

Súlyos autóbaleset az A13-as úton Angliában: egy 18 éves lány meghalt, 4 további sérült 6

„A reggeli órákban több vizsgálatot is folytattunk, beleértve a tanúk alapos kihallgatását, valamint a CCTV és más kamerafelvételek áttekintését. Úgy tudjuk, számos tanú volt, akik közül sokan segítettek is a bajba jutottaknak. Arra kérünk mindenkit, aki szemtanúja volt ennek az ütközésnek, vagy rendelkezik bármilyen felvétellel az incidensről, hogy lépjen kapcsolatba velünk.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után