Két nagy bejelentés a Wizz Air-nél: olyan új repülőket vesznek, amilyen Európában senkinek sincs, és minden eddiginél több kedvezmény jön az utasoknak 1

Nemrégiben nagy bejelentést tett a Wizz Air, ugyanis a magyar légitársaság lesz az első Európában, amely Kínában gyártott Airbus A321neo repülőgépet vehet át. A flotta új, Tianjinban készített tagját a Wizz Air az első hasonló modell átvétele után négy évvel fogadhatja.

Két nagy bejelentés a Wizz Air-nél: olyan új repülőket vesznek, amilyen Európában senkinek sincs, és minden eddiginél több kedvezmény jön az utasoknak 3

Ez a repülőgép lesz a 92. Airbus A321neo a WIZZ flottájában, ezáltal a „neo” technológiával felszerelt gépek aránya a légitársaság nemzetközi flottájában több mint 50 százalékra emelkedik. Fontos kiemelni, hogy a Wizz Air rendelkezik a legnagyobb Airbus A321neo megrendeléssel Európában, a „WIZZ500 ambition” keretében pedig a légitársaság további 355 repülőgép megvásárlását tűzte ki célul az évtized végéig.

Az említett  Airbus A321neo a jelenleg piacon kapható leghatékonyabb keskeny törzsű repülőgép, amely egyosztályos elrendezésben összesen 239 ülőhellyel rendelkezik. A Pratt and Whitney GTF hajtóművel felszerelt modell a legalacsonyabb egy utasra eső üzemanyag-felhasználást biztosítja, ennek köszönhetően a Wizz Air képes lesz elérni a lehető legkisebb mértékű szén-dioxid-kibocsátást az európai légitársaságok körében, és mindennek a tetejébe még a költségeit is csökkenteni tudja.

A szóban forgó új gép ráadásul további jelentős környezetvédelmi előnyökkel bír: a zajterhelés közel fele, az üzemanyag-fogyasztás 30 százalékkal kevesebb, a szén-dioxid-kibocsátás pedig szintén durván a fele az előző típusénak.

Egy másik fontos bejelentés a cégtől, hogy Wizz Air WIZZ Discount Club Light néven új hűségprogramot indít, amely segítségével exkluzív fedélzeti kedvezményeket kínál majd az utasok számára.

A légitársaság mobilappjában és weboldalán egyaránt elérhető WIZZ Discount Club Light program keretein belül számos akció lesz elérhető. A tagok többek között különleges fedélzeti kuponokat és promóciókat érvényesíthetnek a WIZZ Caféban és Boutique-ban. Emellett díjmentesen csatlakozhatnak a hűségprogramhoz. Standard vagy Group tagsággal rendelkezők meglévő tagságuk részeként automatikusan megkapják a WIZZ Discount Club Light ajánlatokat is.

Ennek a szuper új promóciónak az volna a célja, hogy a Wizz Air egyedi kedvezményekkel növelhesse utasai elköteleződését a légitársaság iránt. Az ajánlatok – melyek közt megtalálhatók parfümakciók és italkedvezmények is – járatonként eltérők lehetnek.

“Az exkluzív kedvezmények jelentős megtakarítást jelentenek majd a fedélzeti ételek és termékek vásárlásakor minden velünk utazó számára.”– nyilatkozta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után