Részeg nő balhézott a Ryanair angliai járatán, több kisgyerek sírva fakadt, rendőri beavatkozásra volt szükség 1

Egy „részeg” nőt levideóztak, amint összebalhézik utastársaival a Ryanair egyik gépén, amelynek következtében a rendőröknek kellett őt eltávolítania a járat fedélzetéről. A kínos incidenst augusztus 21-én a manchesteri repülőtéren rögzítették egy járaton, amely épp a spanyol Ibiza szigetére indult volna.

Részeg nő balhézott a Ryanair angliai járatán, több kisgyerek sírva fakadt, rendőri beavatkozásra volt szükség 3

A kiabálásba és kis híján verekedésbe torkolló szócsata az ülések közti folyosón kezdődött, sok utas már a helyén ült és csak arra vártak, hogy a gép elinduljon végre. Egyelőre nem világos, hogy mi váltotta ki a heves indulatokat, de ahogy a dolgok eszkalálódtak, az esetről készült felvételeken hallható, ahogy a nő többször is azt mondja, hogy „megtalállak”.

Több kisgyerek sírása is hallatszik a háttérben, és valaki hallható, amint azt mondja: „Emiatt a hülye picsa miatt fogunk késni.”

Részeg nő balhézott a Ryanair angliai járatán, több kisgyerek sírva fakadt, rendőri beavatkozásra volt szükség 4

Egy dühös utas feláll, hogy a folyosó közepén folytassa a szócsatát, miközben több másik személy, akik feltehetően családtagok, megpróbálják visszatartani őket, hogy a dolgok nehogy tovább fajuljanak. A nő ezután megpróbálja megütni őket, majd egy zöld ruhás férfi arrébb rántja, aki szintén azon igyekszik, hogy a pörlekedő felek minél távolabb kerüljenek egymástól.

Részeg nő balhézott a Ryanair angliai járatán, több kisgyerek sírva fakadt, rendőri beavatkozásra volt szükség 5
Lydsay Cash, aki maga is a járaton utazott, részletesen beszámolt arról, mi is történt pontosan

„Mindenkibe belekötött, miután felszállt a gépre” – mondta a repülőn tartózkodó Lyndsay Cash a Manchester Evening News-nak. „Részeg volt, és amikor valaki rámutatott erre, megsértődött, és mindenkivel elkezdett balhézni. Aztán elszabadultak az indulatok a folyosón, és a helyzet eléggé eldurvult. A stewardesseknek nem sok hasznát vettük, a gyerekek pedig eléggé megijedtek. Nem voltam megelégedve azzal, ahogy ezt a helyzetet kezelte a személyzet.”

Részeg nő balhézott a Ryanair angliai járatán, több kisgyerek sírva fakadt, rendőri beavatkozásra volt szükség 6

„Ez bosszantott engem és mindenki mást is a gépen. Mindenki tapsolt, amikor a rendőrök elvezették, de természetesen még a rendőrökkel is összebalhézott. Nem hiszem, hogy fel kellett volna engedni a gépre, és szerintem a légi utaskísérőknek sokkal gyorsabbnak kellett volna lenniük. Az utasokra hárult a feladat, hogy megoldják ezt a helyzetet. Aki meg nem bírja a piát az ne igyon!”

Részeg nő balhézott a Ryanair angliai járatán, több kisgyerek sírva fakadt, rendőri beavatkozásra volt szükség 7

Az incidens mindössze 15 perccel a tervezett indulás előtt történt, és a gép több mint egy órát késett miatta. A helyi rendőrség megerősítette a The Independentnek, hogy három személyt – egy nőt és két, 30 év körüli férfit – letartóztattak amiatt, hogy ittasan utaztak egy repülőgép fedélzetén, míg az egyik férfit és a nőt a rendőrség megtámadásával is vádolják.

A Ryanair szóvivője ezt mondta: „Ez a Manchesterből Ibizára tartó járat (augusztus 21-én) késett, mivel néhány utas zavaróvá vált a fedélzeten. Ezeket az utasokat a helyi rendőrség eltávolította a repülőgépből, és a járat némi késést követően biztonságosan el tudott indulni Ibizára. Ez az ügy innentől a helyi rendőrség hatásköre. Őszintén elnézést kérünk a járaton utazó utasoktól a szóban forgó utasok zavaró magatartása miatt okozott kellemetlenségekért.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után