Rendőrök segítettek egy nőnek megszülni a gyermekét egy körforgalomnál Angliában 1

Egy csapat rendőr segített világra hozni egy kisbabát egy körforgalom szélén parkoló járműben, miután az anyukának már nem sikerült eljutni a kórházig, mert beindult a szülés.

Rendőrök segítettek egy nőnek megszülni a gyermekét egy körforgalomnál Angliában 3

Ed Goldswaint, a kenti rendőrség egyik tisztjét, aki kutyákkal foglalkozik, az újszülött kislány pánikba esett apja intette le hétfő délután a Canterbury területén lévő Kingsmead Roadon. Legnagyobb megdöbbenésére néhány pillanattal később rá kellett jönnie, hogy a férfi élettársa már vajúdik a jármű belsejében.

Elmondásuk alapján, már nem volt elég idő a kórházig eljutni, ezért Mr. Goldswain felhívta a rendőrséget, hogy gyorsan segítséget kérjen a munkatársaktól. Billy Knight ezután a helyszínre sietett Rachael Taylor rendőrorvossal, és a három rendőr együtt segítettek a baba világrahozatalában, mielőtt a mentő megérkezett volna a helyszínre, hogy a kisbabát és az édesanyát kórházba szállítsák.

A legfrissebb hírek szerint anya, apa és a kis újszülött is mind egészségesek és jól vannak, már haza is engedték őket a kórházból.

Gary Woodward főfelügyelő a következőket nyilatkozta a rendőrök hősies cselekedete után: „A rendőröket szinte akármikor riaszthatják bármilyen vészhelyzethez vagy eseményhez.”

„Meglehet, hogy ez egy rendkívül szokatlan eset volt azon járőrök számára, akik reagáltak rá, de nagyon örülök, hogy professzionalizmusukkal és megfelelő felkészültségükkel felvértezve tökéletesen alkalmasnak bizonyultak rá, hogy segítsenek ennek az ifjú párnak.”

“Szeretném a legjobbakat kívánni az anyának, az apának és a kisbabának, és remélem, hogy örülnek a kis jövevénynek, és élvezik, hogy bővült a család.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után