Vannak olyan napok az életünkben, amikor minden tökéletesen alakul, pont úgy, ahogy elterveztük, és ilyenkor szinte már szuperhősnek érezzük magunkat. És vannak azok a napok, amikor akkor is elcsúszunk azon az otthagyott banánhéjon, ha nincs is ott.

Az ilyen napok egyik „legritkább mutatványát” sikerült összehoznia egy fiatal srácnak, amikor az egyik londoni metró aluljáróban át akarta ugrani a beléptető kaput. Történt ugyanis, hogy ugrás közben pont úgy érkezett, hogy férfiassága a nadrágjával együtt beakadt a kapuba a lehető legrosszabb módon.

A szituációt modern szlenggel hívhatjuk simán csak instant karmának is, hiszen a baleset pont egy rossz cselekedet végrehajtása közben érte, így egyenlítve ki a számlát a világmindenséggel.

Az ugrás végeredményeként egy igen kompromittáló pozícióban akadt fent a metróállomás beléptető kapuján. Ráadásul folyamatosan jajgatott a fájdalomtól. A sors iróniája, hogy pont a helyszínen lévő rendőrök és a metró alkalmazottai siettek a fickó segítségére. Több ember együttes munkájára és erejére volt szükség hogy úgy szedjék le a srácot, hogy minden „alkatrész” a helyén maradjon.

https://www.youtube.com/watch?v=ZJTt5JZNqL4

Természetesen, ahogy az ilyenkor lenni szokott, nem volt mindenki együtt érző, és az egyik TfL alkalmazott a háttérben kuncogva elkezdett videózni. A videón jól látszik, ahogy többen is próbálnak neki segíteni egyszerre, hogy a lehető legóvatosabban emeljék le a kapuról.

Az időközben összegyűlt tömeg még kínosabbá tette a szitut, és az olyan bekiabálások, mint „hozzatok egy kis vajat és kenjétek be”, sem segítettek sokat. Végül az eset szerencsésen megoldódott. A pórul járt srác nem győzött hálálkodni és káromkodni, miután kiszabadították szorult helyzetéből. Feltehetőleg egy életre elment a kedve a metrón való blicceléstől.         Értesülj a friss hírekről azonnal, keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd feliratkozás  Forrás