Péniszénél fogva akadt a metró beléptető kapujába egy srác Londonban (persze hogy levideózták) 1

Vannak olyan napok az életünkben, amikor minden tökéletesen alakul, pont úgy, ahogy elterveztük, és ilyenkor szinte már szuperhősnek érezzük magunkat. És vannak azok a napok, amikor akkor is elcsúszunk azon az otthagyott banánhéjon, ha nincs is ott.

Péniszénél fogva akadt a metró beléptető kapujába egy srác Londonban (persze hogy levideózták) 3

Az ilyen napok egyik „legritkább mutatványát” sikerült összehoznia egy fiatal srácnak, amikor az egyik londoni metró aluljáróban át akarta ugrani a beléptető kaput. Történt ugyanis, hogy ugrás közben pont úgy érkezett, hogy férfiassága a nadrágjával együtt beakadt a kapuba a lehető legrosszabb módon.

A szituációt modern szlenggel hívhatjuk simán csak instant karmának is, hiszen a baleset pont egy rossz cselekedet végrehajtása közben érte, így egyenlítve ki a számlát a világmindenséggel.

Az ugrás végeredményeként egy igen kompromittáló pozícióban akadt fent a metróállomás beléptető kapuján. Ráadásul folyamatosan jajgatott a fájdalomtól. A sors iróniája, hogy pont a helyszínen lévő rendőrök és a metró alkalmazottai siettek a fickó segítségére. Több ember együttes munkájára és erejére volt szükség hogy úgy szedjék le a srácot, hogy minden „alkatrész” a helyén maradjon.

https://www.youtube.com/watch?v=ZJTt5JZNqL4

Természetesen, ahogy az ilyenkor lenni szokott, nem volt mindenki együtt érző, és az egyik TfL alkalmazott a háttérben kuncogva elkezdett videózni. A videón jól látszik, ahogy többen is próbálnak neki segíteni egyszerre, hogy a lehető legóvatosabban emeljék le a kapuról.

Péniszénél fogva akadt a metró beléptető kapujába egy srác Londonban (persze hogy levideózták) 4

Az időközben összegyűlt tömeg még kínosabbá tette a szitut, és az olyan bekiabálások, mint „hozzatok egy kis vajat és kenjétek be”, sem segítettek sokat. Végül az eset szerencsésen megoldódott. A pórul járt srác nem győzött hálálkodni és káromkodni, miután kiszabadították szorult helyzetéből. Feltehetőleg egy életre elment a kedve a metrón való blicceléstől.         Értesülj a friss hírekről azonnal, keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd feliratkozás  Forrás

Megosztás