Mindenki koccint szilveszter éjjel, de nem mindegy, hogy mivel, és hogy hányszor. A britek ismét kitettek magukért, ha lehet így fogalmazni, és sikerült megint botrány részegre inni magát a szigetországban élő fiataloknak, aminek köszönhetően ismét végtelen vicces és kínos fotó készült, amik közül összeválogattunk jó néhányat.

londoni szilveszter

Azért a tűzijáték is szép volt, ezt ne felejtsük el! Megint nem sajnálták rá a pénzt! Itt is van pár fotó azoknak, akik lemaradtak róla.

3bbf1a3f00000578-4079084-image-m-105_1483230151728

A látványos pukkanásokat leszámítva azonban, egy hatalmas hömpölygő részeg tömeg volt a legtöbb város közepe, Londonnal az élen. Szerencsére sokan már tudják ezt és inkább családdal, barátokkal, egy zárt térben, lakásban, vagy kertben, esetleg vidéken töltik ezt az estét.

Londonban, de úgy általában Nagy-Britannia nagy részén az emberek nem tudják hol kellene abbahagyni az ivást. Szilveszterkor azonban sokszor még azok se tudják, akik amúgy igen. Ennek köszönhetően rengeteg mókás kép készül… Lehet rajtuk sírni, vagy nevetni bőven.

pay-guz_new_year_sheffield-003jpg

No comment… A harmadik lány hátul tüsszent, vagy nem tudja feldolgozni, amit az égen lát?

Így kell csajozni 2018-ban.

new-years-eve-in-edinburgh

A kuka megtelt.

pay-revellers-enjoying-new-years-eve-in-newcastle-upon-tyne

Ez valószínűleg a cipő levétele előtti utolsó fázis.

Csak a szokásos szilveszteri bunyó…

Voltak azért olyanok is akik kulturáltan szórakoztak…

És olyanok is akik érezték, hogy ma olyan dolgok is sikerülhetnek részegen, ami józanul se szokott.

ad_230338833

Szinte mindenhol csúszó mászó emberekkel, és balhézó részegekkel volt tele az utca. ad_230323155

Reméljük, csak bele ült valamibe…ad_230338724

Tényleg, ha ti is fotóztatok vicces jeleneteket, kommentbe jöhet minden. 🙂

ad_230338761

Fontos a sorminta, a szimmetria és a szolidaritás…

Ilyen volt tehát a 2017-es évet búcsúztató szilveszter a szigetországban, képekben. Látványos tűzijáték, végtelen ember, rengeteg fiatal, akinek fogalma sincs, hol a határ, és iszonyatos mennyiségű szemét mindenhol, amerre a hömpölygő tömeg megfordult. De legalább jót nevethetünk másokon, meg persze magunkon is, ha mi is „jól néztünk” ki aznap este.        Értesülj a friss hírekről azonnal, keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd feliratkozás  Forrás