Óriási, országos méretű akcióval áll elő az Iceland Nagy-Britanniában: 3 termék 3p-ért 1

Az Iceland a kulcsfontosságú élelmiszerekre bevezette a „három termék 3p-ért” ajánlatot, hogy segítse a vásárlóit a megélhetési költségek válságának idején. Rekord ütemben drágultak az élelmiszerárak, és ezért a szupermarketlánc már az időseknek a kor alapján adott árengedményével is igyekezett segíteni a kiszolgáltatott helyzetben levő fogyasztókon.

Óriási, országos méretű akcióval áll elő az Iceland Nagy-Britanniában: 3 termék 3p-ért 3

A vállalat most a legújabb ajánlatának keretein belül kiterjesztette 1 pennys termékek listáját a zöldségekről más kulcsfontosságú élelmiszertermékekre is. Tehát hogyan is működik az ajánlat – és meddig tart? Íme, minden amit tudni kell.

Az Iceland legújabb megélhetési költségeket támogató intézkedése lényegében egy kicsit eltérő változata a karácsonykor, majd húsvétkor meghirdetett 1p-s zöldségkiárusításnak.

Ez egy csak online vásárlásnál igénybe vehető ajánlat, és a következő termékekre vonatkozik:

  • Iceland Semi-Skimmed Milk 2 pint (általában £0.99)
  • Iceland Sliced Thick Soft White Bread 800g (általában £0.95)
  • Just Like Butter Spread 450g (általában £1.00)
  • Warburtons Sliced Soft White Rolls 6-os pakk (£1.00)
  • Iceland Chocolate & Nut Cones 372g (£1.00)
  • White’s Lemonade 3 liter (£1.00)

Ha ezek közül bármely, legfeljebb három terméket a virtuális kosarába tesszük, és a pénztárnál az „ICEPENNY” kupon kódot használjuk, az áruk összesen mindössze 3 pennyre csökken. Amellett, hogy csökkenti ezeknek a cikkeknek az árát, az Iceland ingyenes kiszállítást is kínál azoknak az ügyfeleknek, akik több mint 40 GBP-t költenek.

Óriási, országos méretű akcióval áll elő az Iceland Nagy-Britanniában: 3 termék 3p-ért 4

Richard Walker, az Iceland ügyvezető igazgatója így nyilatkozott: „Továbbra is keményen dolgozunk azon, hogy ügyfeleinket a lehető legnagyobb mértékben támogassuk, mivel a megélhetési költségek folyamatosan emelkednek, és reméljük, hogy a mindennapi termékek 3 p-s akciója segíteni fog ebben. Korábbi karácsonyi és húsvéti ajánlataink amik hasonlóak voltak nagyon népszerűek voltak, és ezúttal úgy döntöttünk, hogy ezt az ajánlatot néhány mindennapi alapvető termékre, valamint a zöldségekre egyaránt elérhetővé tesszük, hogy segítsük vásárlóinkat.”

Az Iceland azt mondta, hogy az 1p-s akciót a családok fizetési napja előtti hétre lőtték be, mivel ez az a része a hónapnak, amikor a vásárlók „a leginkább pénz szűkében vannak”. Ennek megfelelően a szupermarket akciója ebben a hónapban péntek (június 24.) éjfélig tart.

Mindemellett a 60 év fölötti korosztályba tartozók május 24-től minden kedden 10% kedvezményt kapnak az üzleteikben országszerte. A vásárlóknak be kell mutatniuk egy életkorukat igazoló okmányt, például jogosítványt vagy nyugdíjas busz- vagy vasúti bérletet. A kedvezmény minden termékre kiterjed, minimális költés megkötés nélkül.

A kedvezmény mellett a szupermarketlánc egy 30 GBP értékű utalványrendszer bevezetését is tervezi az állami nyugdíjban részesülők számára.        Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után