Nostradamus hátborzongató jóslata Károly király uralkodásának 2024-es alakulásáról 1

Egy a jövő eseményeit megdöbbentően pontosan felvázoló, 16. századi filozófus, orvos és csillagász Nostradamus megjósolta, hogy Károly király uralkodása idén idő előtt véget érhet – derült ki a király rák-diagnózisát követően.

Nostradamus hátborzongató jóslata Károly király uralkodásának 2024-es alakulásáról 3

Nostradamus, aki előre látta a szeptember 11-i eseményeket és a megélhetési költségek válságát, 1555-ben Les Propheties című könyvében 942 jóslatot írt a jövőre vonatkozóan. Azt is leírta többek közt, hogy 2024-ben a királyi családnál drámai eseményekre kerülhet sor, méghozzá azért, mert a „királynak” lehet, hogy „akarata ellenére kell távoznia”.

A könyvben ez áll: „A szigetek királyát, akit erőszakos események távolítanak el… olyan váltja fel, akin nem lesz ott a király jele.”

Több, mint 450 évvel ezelőtt Nostradamus azt állította, hogy egyszer egy olyan király lép trónra, akire válása miatt rázúdul a népharag. Őt később alkalmatlannak találják majd az uralkodásra, ezért lemondásra kényszerítik a “szigetek királyát”. A trónra pedig egy olyan ember lép majd, aki sosem számított arra, hogy egyszer király lesz belőle.

Nostradamusnak eddig meglehetősen pontos jóslatai voltak van a királyi családdal kapcsolatos események kapcsán. Előre látta II. Erzsébet királynő 2022-es halálát, és még az életkorát is helyesen tippelte meg.

„II. Erzsébet királynő 22 környékén, körülbelül 96 éves korában fog meghalni” – olvasható az egyik jóslatban. Nostradamus azonban azt is megjósolta, hogy a király lemondhat a trónról, és Harry herceg veheti át a trónt, annak ellenére, hogy ő most csak az ötödik a sorban.

A Buckingham-palota nemrégiben megerősítette, hogy Károly királynál rákot diagnosztizáltak, jóindulatú prosztata-megnagyobbodás miatti műtétje után. A palota nem volt hajlandó a rák típusát nyilvánosságra hozni, de azt mondták, hogy az uralkodó és orvosai is „rendkívül pozitívak” a tegnapi járóbeteg-kezelés megkezdése után.

A király most rendszeresen kezelésekre fog járni, és egy időre visszalép a közfeladatoktól. Eközben Vilmos herceg átvállalja a nyilvános szereplések egy részét, míg felesége, Kate hercegnő még mindig lábadozik a hasi műtéte után.

A Buckingham-palota azonban ragaszkodott ahhoz, hogy a király nem fog kinevezni állami tanácsosokat abból a célból, hogy további feladatokat vállaljanak át tőle, amíg ő a kezelésekre jár.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után