Friss! Károly király rákos - visszalép a közfeladatoktól 1

Károly királyt nemrégiben hivatalosan is rákbetegséggel diagnosztizálták, és bejelentették, hogy visszalép a közfeladatoktól – közölte a Buckingham-palota.

Friss! Károly király rákos - visszalép a közfeladatoktól 3

A bejelentés azután történt, hogy a 75 éves uralkodón a múlt hónapban prosztata-megnagyobbodás miatt egy műtétet hajtottak végre. Az elmondások alapján nem kapcsolódik a közelmúltbeli műtétjéhez, és nem prosztatarák, de az orvosok a beavatkozás során észlelték, amikor három éjszakát a londoni magánklinikán töltött.

A hét elején az uralkodót már láthattuk integetni és a királynővel az oldalán sétálni az első nyilvános kiruccanásuk során a műtét óta. Vasárnap Charles a sandringhami Szent Mária Magdolna templomban egy istentiszteleten vett részt, mosolyogva és integetve a kinti fotósoknak.

Kamilla királynővel együtt távozott néhány órával azután, hogy a walesi hercegnőt is hazaengedték ugyanabból a kórházból, miután ő pedig csaknem két héttel korábban egy hasi műtéten esett át.

A hétfő délután kiadott közleményben a következőket írták: „A király jóindulatú prosztata-megnagyobbodás miatti közelmúltbeli műtéte során egy másik aggodalomra okot adó probléma is felmerült. A későbbi vizsgálatok a rák egy formáját azonosították az uralkodónál.”

„Őfelsége a mai napon megkezdte a rá váró kezelések ütemezését, amely idő alatt az orvosok azt tanácsolták neki, hogy halassza el a nyilvánosság előtti szerepléseit. Ezen időszak alatt Őfelsége továbbra is a szokásos módon vállalja az állami ügyeket és a hivatalos papírmunkákat.”

„A király hálás orvosi csapatának a gyors reakciójukért a kialakult helyzetre, amely a közelmúltbeli kórházi beavatkozásának köszönhetően lehetővé vált. Továbbra is teljes mértékben pozitívan áll a kezeléséhez és a kialakult helyzethez, és alig várja, hogy a lehető leghamarabb visszatérhessen és újra teljes mértékben elláthassa feladatköreit.”

„Őfelsége úgy döntött, hogy megosztja az emberekkel diagnózisát, hogy megelőzze a találgatásokat, és emellett abból a célból is, hogy ezzel számtalan más olyan embernek adjon erőt és bátorságot, akik küzdenek a rákkal szerte a világon.”       Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után