Egy felnőtt nő késelt meg egy férfit egy londoni iskola bejárata előtt fényes nappal 1

Letartóztattak egy nőt a tegnapi nap folyamán, miután egy férfit megkéseltek az egyik londoni iskola előtt, épp amikor a tanulók a tanítási nap végén indultak volna hazafelé.

Egy felnőtt nő késelt meg egy férfit egy londoni iskola bejárata előtt fényes nappal 3

A tanulókat az incidens miatt több mint egy órán át bent tartották az észak-londoni enfieldi Capel Manor Általános Iskolában kedd délután, miután egy 40 év körüli férfit megtámadtak. A feltételezések szerint az iskolát elővigyázatossági okokból egy időre teljesen lezárták, miután a rendőrség és a londoni mentőszolgálat megérkezett a helyszínre.

A késelés valamikor délután 15 óra 15 perc körül történt, az áldozatot a támadást követően a mentők kórházba szállították, ahol valamivel később megállapították, hogy a sérülései szerencsére „nem életveszélyesek”.

A Fővárosi Rendőrség szóvivőjének tájékoztatása szerint az incidensben nem vettek részt gyerekek sem pedig az iskola dolgozói. A tanulók végül 16:30 körül hagyhatták el az iskolát.

A rendőrség szóvivője a következőket mondta: „Kedden délután 3 óra 15 perc környékén riasztották a rendőrséget miután bejelentések érkeztek, hogy egy férfit megkéseltek az enfieldi Bullsmoor Lane-en található egyik iskolában.”

„Mind a helyi rendőrség, mind pedig a londoni mentőszolgálat a helyszínre sietett, ahol egy 40 év körüli férfit találtak, akin késszúrás által okozott sérülés volt. A helyszínen való ellátása után kórházba szállították további kezelésre; szerencsére úgy tűnik, hogy az állapota stabil és a sérülése nem életveszélyes.”

„Egy 34 éves nőt a rendőrség emberei még a helyszínen letartóztattak súlyos testi sértés elkövetésének alapos gyanújával, és továbbra is őrizetben van. Az incidensben sem az iskola tanulói sem pedig az alkalmazottai nem vettek részt. A körülmények pontos feltárására indított vizsgálat továbbra is folyamatban van.”     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után