Nem szállhatott fel a Ryanair egyik angliai járatára egy fiatal srác egy 1 cm-es szakadás miatt 1

Egy fiatal srácot nem engedtek fel a gépre, amikor az első külföldi nyaralására utazott volna, mert egy apró szakadás volt az útlevelén.

Nem szállhatott fel a Ryanair egyik angliai járatára egy fiatal srác egy 1 cm-es szakadás miatt 3

Jake Burton készen állt arra, hogy felszálljon a szüleivel Benidormba tartó Ryanair járatra, hogy az East Midlands repülőtérről indulva egy pár napra elutazzanak egy kis szilveszteri kiruccanás keretein belül.

Ám a Ryanair az utolsó pillanatban a felszállás előtt a kapunál megálljt parancsolt és visszafordította a fiút, mert egy 1 cm-es szakadást találtak az útlevélben, így a család az elmondásuk alapján 1067,64 fontot bukott emiatt az apróság miatt.

A 19 éves srác szülei, Rachael és Chris ugyanis nem voltak hajlandóak magára hagyni a fiukat, és visszasétáltak a gyermekükkel együtt, bukva ezzel a közös kiruccanást, azt követően, hogy távozásra szólították fel őket.

Rachael a The Sunnak nyilatkozva azt mondta: „Minden ellenőrzésen átestünk előtte, de a Ryanair a legvégén visszautasított minket. Nagyon szívszorító élmény volt. Az egy dolog lett volna, ha már a legelső ponton szólnak, hogy hátraarc, de amire az ember a kapuhoz ér, már kezd nyaraló üzemmódba kerülni, és ez így még borzasztóbb volt.”

Nem szállhatott fel a Ryanair egyik angliai járatára egy fiatal srác egy 1 cm-es szakadás miatt 4

„A legrosszabb az volt az egészben, hogy az a nő még a szemébe sem nézett, amikor nemet mondott és visszaküldte, hogy nem utazhat. Először repült volna, most ment volna külföldre először. Mindannyian nagyon elkeseredtünk. Ráadásul barátokkal mentünk, és évek óta próbáltak már minket megfűzni, hogy menjünk el velük Benidormba.”

Szerencsére a szállodában amit a család lefoglalt, volt olyan opció, hogy érkezéskor történő fizetés, mert egyébként ez még 800 fontjukba került volna. Rachael azonban azt mondta, hogy a fiának „egy életre elvették a kedvét a repüléstől”, mivel úgy gondolja, hogy ez az ő hibája. A Ryanair egyelőre nem reagált a történteket illetően.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után