Kényszerleszállást kellett végrehajtania a Ryanair egyik londoni járatának „technikai problémák” miatt 1

A legfrissebb hírek szerint a Ryanair egyik brit repülőjáratának kényszerleszállást kellett végrehajtania Portugáliában – ez a harmadik incidens alig két hét leforgása alatt.

Kényszerleszállást kellett végrehajtania a Ryanair egyik londoni járatának „technikai problémák” miatt 3

A Boeing 737-es típusú repülőgép összesen 202 utassal a fedélzetén helyi idő szerint nem sokkal dél után szállt le Faróban, miután „vörös kód” lépett érvénybe az algarvei repülőtéren. A gép Londonból Lisszabonba tartott, de a helyi média jelentései szerint „műszaki problémák” miatt meg kellett szakítania az utat és azonnal le kellett szállnia.

A jelentések szerint a vörös riasztás miatt a segélyszolgálatok összesen 35 járművet és közel 80 mentőt, tűzoltókat és egyéb a repülőtéren dolgozó alkalmazottakat helyeztek készenlétbe, de szerencsére a gép végül biztonságos körülmények közt, probléma nélkül ért földet.

A Ryanair még nem mondott semmit az incidens részleteit illetően, de már felvették velük a kapcsolatot, hogy adjanak ki közleményt a történtekről.

Múlt kedden reggel egy másik Ryanair gépnek, amely Manchesterből Tenerife felé tartott, ugyanerre a repülőtérre kellett leszállnia egy újabb „vörös riasztást” kiváltva és nagy aggodalmat okozva.

Az azt megelőző kedden pedig szintén a Ryanair egyik gépe, amely Londonból Marokkóba tartott, hasonló körülmények között landolt Faróban, miután a pilóta egyszer csak rosszul lett. A pilóta a kényszerleszállás előtt közölte az utasokkal, hogy sajnálatos módon nem érzi jól magát, ezért egy kis kitérőre lesz szükség.

A Ryanair egyik Marokkóba tartó járata pedig nemrégiben kénytelen volt visszafordulni az Egyesült Királyságba, miután „a fedélzeten kábítószerrel való visszaélésről és több utas felháborító viselkedéséről” érkezett jelentés.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után