Nagy bejelentés a Wizz Air-től: új béreltszerű szolgáltatás válik elérhetővé az utasoknak 1

A legfrissebb értesülések szerint a Wizz Air egy új előfizetéses szolgáltatással rukkol elő, amely fix áron biztosítana utazási lehetőséget az utasok számára.

Nagy bejelentés a Wizz Air-től: új béreltszerű szolgáltatás válik elérhetővé az utasoknak 3

A szolgáltatás a Multipass nevet fogja viselni, és első körben a Lengyelországba és Lengyelországból, valamint az Olaszországon belüli járatok esetében lesz érvényes. Ez vélhetően a tesztelést követően szélesebb körben is elérhetővé válik majd az utazni vágyók számára.

A közismert fapados légitársaság egyelőre csak korlátozott számú információt osztott meg az új szolgáltatás kapcsán. Azt lehet tudni, hogy egy havi fix díjas dologról van szó, amely a szolgáltatásban szereplő összes járatra utazási lehetőséget biztosít majd.

A Multipass önálló szolgáltatásként lesz majd megvásárolható, több különböző változata lesz majd elérhető és a fix előfizetési díjat a következő 6 hónapra kell befizetni.

A szolgáltatást igénybe vevő utasok a sikeres fizetést követően minden hónapban token(ek)et kapnak majd, amelyek értelemszerűen beválthatók lesznek a Wizz Air szolgáltatásában szereplő járatokra.

A weboldalon szereplő tájékoztatás szerint a fix díjon túl mást alapvetően nem kell befizetni, kiegészítésként azonban a Priority és/vagy 20 kilós feladott csomag díját is hozzá lehet adni utazáskor.

Amit még érdemes tudni, hogy csak a járatok indulása előtt maximum 5 nappal és egy havi előfizetési cikluson belül lesznek foglalhatók a járatok. Annak kapcsán a Wizz Air még nem közölt további részleteket, hogy pontosan mennyibe fog kerülni az új szolgáltatás illetve, hogy például az angliai járatok esetében mikor válik majd elérhetővé.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után