Férfiak több testrészét távolították el többek közt a péniszüket egy szörnyű bűncselekmény sorozat részeként Angliában 1

Két férfi beismerte, hogy eltávolították egy férfi egyes testrészeit, akit viszont többek közt kasztrálással is vádolnak, ráadásul ez a férfi mindezek után felvételeket tett fel a beavatkozásokról egy „eunuch maker” nevű weboldalra.

Férfiak több testrészét távolították el többek közt a péniszüket egy szörnyű bűncselekmény sorozat részeként Angliában 3

A 48 éves Nathan Arnold a londoni South Kensingtonból elismerte, hogy 2019 nyarán részben eltávolították Marius Gustavson mellbimbóját, és ezzel párhuzamosan gyógyszert loptak a helyi kórházból, ahol a férfi 2016-ban dolgozott. Eközben Damien Byrnes (35) az észak-londoni Tottenhamből pedig beismerte, hogy 2017. február 18-án eltávolította Gustavson hímtagját.

Arnold és Byrnes bűnösnek vallotta magát a bíróság színe előtt tartott szerdai meghallgatáson, abban a vádpontban hogy szándékosan súlyos testi sértést okoztak a 45 éves Gustavsonnak. Arnold, aki amúgy ápolóként is dolgozik bűnösnek vallotta magát helyi érzéstelenítő lidokain Chelsea és Westminster Kórházból való ellopásában, és elismerte az extrém pornográfia birtoklásában való bűnösségét is.

A norvégiai származású Gustavson állítólag egy bűnszövetkezet vezetője volt, amely 29 különböző bűncselekményt követett el, köztük extrém testmódosításokat, testrészek eltávolítását, testrészekkel való kereskedelmet és ezzel kapcsolatos videók feltöltését egy weboldalra.

A Fővárosi Rendőrség szerint a vádak 13 feltételezett áldozattal kapcsolatosak. Állítólagos „jobbkeze”, Peter Wates (66) a dél-londoni Croydonból 2016. január 1. és 2022. január 1. között súlyos testi sértést célzó összeesküvésben szintén bűnösnek vallotta magát. Wates a 29 incidensből kilencben részt vett.

Caroline Carberry ügyész azt mondta a bíróságnak, hogy Wates „kulcsfontosságú szereplő, akinek nagyon sok beavatkozásban volt szerepe mint sebész”. A három vádlott Gustavsonnal és öt másik vádlottal jelent meg a bíróságon.

A vádlottak állítólag extrém testmódosításokat hajtottak végre, beleértve a hímvesszők és a herék eltávolítását is. Állítólag filmre vették a műtéteket, és feltöltötték a Gustavson által futtatott „eunuch maker” weboldalra, és az előfizetők fizettek a videók megtekintéséért. A vádlottakat londoni, skóciai és dél-walesi rendőri razziák során tartóztatták le.

Az észak-londoni Tottenhamből származó Gustavsont 2016. január 1. és tavaly január 1. közötti súlyos testi sértés elkövetésére irányuló összeesküvéssel vádolják, és emellett öt alkalommal súlyos testi sértést okozott öt különböző áldozatnak. Az elhangzott vádak közt szerepelt egy férfi péniszének eltávolítása, és egy láb lefagyasztása is, amelyet ezt követően amputálni kellett.

A vádlottak állítólag egy olyan közösség tagjai voltak, amelyben az emberek önszántukból esnek át extrém testmódosításokon. A gyakorlat egy olyan szubkultúrához kapcsolódik, ahol a férfiak „nullo”-vá válnak – a genitális nullázás rövidítése – azáltal, hogy eltávolítják a péniszüket és a heréjüket.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után