Mindenki erről a nőről beszél Angliában: már több mint 2 millióan nézték meg a közösségi oldalakon 1

Pillanatok alatt „hatalmas népszerűségre tett szert” (és persze nem a szó pozitív értelmében) egy fiatal nő, aki vállalhatatlanul viselkedett, miután nem engedték vissza a kocsmába, ahol egy kicsit sikerült túlságosan is felönteni a garatra.

Mindenki erről a nőről beszél Angliában: már több mint 2 millióan nézték meg a közösségi oldalakon 3

A rendőrség le is tartóztatta a videón szereplő „hölgyet”, aki rasszista beszólásokkal inzultálta a biztonsági őrt egy birminghami Wetherspoons kocsmában. Az eset még szombat éjjel történt, de azóta már milliók látták és osztották meg a közösségi médiában terjedő videót, a rendőrség pedig vizsgálatot is indított az incidens kapcsán.

A videót maga a sértett fél, aki egy biztonsági őr volt a szórakozóhelyen, osztotta meg az Instagramon.

A felvételen látható amint a nővel udvarias hangnemben közlik, hogy nem mehet vissza a pubba a barátaihoz, aki erre teljesen kiakad, elkezd kiabálni káromkodni, majd ellöki a biztonsági őrt, sőt még utána is köp egyet.

Mindenki erről a nőről beszél Angliában: már több mint 2 millióan nézték meg a közösségi oldalakon 4

A kisasszony természetesen, tovább rontva a saját helyzetét a nagy anyázás közepette a n****r és a c***t szavakat sem hagyta ki, ami viszont már több volt a soknál, és a videó elterjedését követően nem sokkal a helyi rendőrség is vizsgálatot indított. A leányzó így kénytelen volt hétfőn önként besétálni a rendőrségre egy kis elbeszélgetésre… aminek még nem tudni hogy milyen büntetés vagy bírság lesz a vége.

„Nem dolgozom évek óta biztonsági őrként, mint néhányan, de ez alatt a rövid idő alatt láttam és átéltem mindent, amit csak el lehet képzelni, miközben a munkámat végeztem. Ez azonban most egy olyan szitu volt, amin senkinek nem kéne keresztül mennie. Volt idő, amikor egy ilyen dolog csak úgy simán lepergett volna rólam, de azok az idők már elmúltak. Osszátok meg és derítsük ki ki volt ez.” – nyilatkozta a sértett fél.

Mindenki erről a nőről beszél Angliában: már több mint 2 millióan nézték meg a közösségi oldalakon 5

A rendőrség megerősítette, hogy a nő, miután felkérték, hogy fáradjon be a rendőrőrsre, ezt hétfő kora délután meg is tette, és le is tartóztatták. Mint kiderült, egy másik férfit is rasszista megjegyzésekkel inzultált, sőt odabent a szórakozóhelyen több bútort is megrongált. A kihallgatás erejéig a nő őrizetben marad.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után