salt bae étterem london

Salt Bae 2017 környékén lett ismert az interneten az ínycsiklandozó steakjei, a vicces szeletelési technikája és persze az ikonikussá vált sózási módszere miatt. Hölgyek, urak, mostantól Londonban is kipróbálhatjátok az éttermeiben kínált finomabbnál finomabb ételeket…

salt bae étterem london

Feltéve hogy nagyon szívesen rááldozzátok egy havi fizetéseteket egyetlen vacsira. Az árak ugyanis olyan magasak, hogy még otthon ülve is érdemes megkapaszkodni a szék karfájában. A török származású ​​séf és hentes – aki a való életben egyébként a Nusret Gökçe névre hallgat – a most Londonban megnyitott éttermével együtt immár 15 helyből álló étteremlánc tulajdonosa, melyeknek neve Nusr-Et Steakhouse.

Ám Salt Bae világméretű mém státusza ellenére az embereket egyáltalán nem nyűgözte le a Knightsbridge -i új étterem, elsősorban az árak miatt, ugyanis aki vet egy pillantást a menüre, és hogy mi mennyibe kerül, jó eséllyel azonnal sarkon fordul.

Megnyílt az internetes sztár Salt Bae étterme Londonban, de olyan árak vannak, hogy kapaszkodjatok meg 1

A Steakeket ugyanis Salt Bae londoni éttermében több száz fontért vesztegetik, sőt ráadásul mindegyiknek van egy arannyal bevont verziója, amelyek közül van, aminek az ára több mint 700 font.

Volt olyan is aki csak úgy poénból lefotózta a számlát, és fel is rakta a közösségi oldalára, hogy mindenki alaposabban szemügyre vehesse, mennyibe is „fáj” az internetes sztárnál enni egy jót, mert mondjuk azt azért tegyük hozzá, hogy a minőséggel és az élménnyel szinte garantált hogy nem lesz gond. Mindenesetre ha egyszer egy ilyen számlát hoznak ki nekünk az étteremben, azért a legtöbben valószínűleg pillanatok alatt leizzadnának…

salt bae étterem london

A fotón látható számla szerint egy óriási Tomahawk steak 630 fontba, egy arany burger 100 fontba, a burrata 25 fontba, egy onion flower pedig 18 fontba kerül. De ha jobban megnézzük, nem csak az étel nagyon drága, még az üdítő italt is elég hajmeresztő összegekért mérik. Két diétás kóla 18 fontért, a Red Bull pedig 11 fontért kapható. Ráadásul a virgin mojito is 11 fontba kerül – többe, mint a legtöbb bárban az alkoholos verzió.

A képen látható számla végösszege £1812. Ez forintba átszámolva 761 000 Ft. Twitteren a végösszeg láttán az egyik kommentelő ezt írta: „Olcsóbb felszállni egy repülőre, elmenni a Salt Bae török ​​éttermébe és ott enni, mint a londoni étterembe menni – 9 font a kóla, 630 font a Tomahawk steak. Kösz, de kihagyom.”

Knightsbridge és környéke lehet ugyan, hogy a drágább éttermeiről ismert, de azért úgy tűnik abban mindenki egyetért, hogy ezek az árak már már súrolják az arcátlanság határát. Ti mit gondoltok? Ki fog elmenni enni ott egy jó steak-et?   Forrás

(Visited 1 times, 1 visits today)
Megosztás