Meghalt egy brit férfi, mert megpróbált meginni 21 koktélt egy este alatt a nyaralásán 1

Meghalt egy brit férfi, miután megpróbálta meginni az itallapon szereplő összes koktélt egy este leforgása alatt a nyaralása során egy jamaicai bárban.

Meghalt egy brit férfi, mert megpróbált meginni 21 koktélt egy este alatt a nyaralásán 3

Az 53 éves, Staffordshire területén levő Lichfieldből származó Timothy Southern sajnálatos módon életét vesztette, azt követően, hogy magába töltött 12 koktélt a Saint Ann’s-i Royal Decameron Club Caribbeanben, miközben a családjával nyaralt, derült ki az ügy kapcsán indított vizsgálat eredményeiből írt jelentésből.

Egy jamaicai patológus megállapította, hogy a férfi „alkoholfogyasztás miatti akut gyomor-bélgyulladásban” halt meg, miközben gyermekeivel, nővérével és más családtagjaival együtt vett részt egy közös kiránduláson még tavaly májusban. Az is kiderült ugyanakkor, hogy Mr. Southern már  délelőtt nekilátott az iszogatásnak és brandyt és sört ivott – olvasható a jelentésben.

Ezután csatlakozott két kanadai nőhöz, akik azt mondták neki, hogy épp azt próbálják kideríteni, hogy éjfél előtt meg tudják-e inni az itallapon szereplő 21 koktél mindegyikét. Hogy a hölgyeknek végül ez sikerült-e azt nem tudjuk, viszont azt igen, hogy Mr. Southern 12 koktélig jutott, majd látván, hogy esélye sincs és már finoman szólva is elég ittas, visszament a szállodai szobájába aludni.

Meghalt egy brit férfi, mert megpróbált meginni 21 koktélt egy este alatt a nyaralásán 4

A férfit a családtagjai találták meg, a saját hányásában fuldokolva, eszméletlen állapotban. A család tagjai közül többen is bírálták a segélyszolgálatokat a lassúságuk miatt. Az egyik rokon ezt mondta a történtek kapcsán:

„Fuldoklott a hátán fekve. Stabil oldalfekvésbe raktam, és mentőért kiáltottam. Öklendező hangot adott ki. Amint oldalra fordítottuk, hányt. Ordítottam a nevét, hogy keljen fel, de nem reagált. Amikor a nővér megérkezett, megkérdeztem, hogy hívtak-e mentőt, és azt mondta, hogy „nem”. Azt hittem, onnan átveszi. De nem ez volt a helyzet. Észrevettem, hogy elkezdett kihűlni. Megnéztem a pulzusát, de nem találtam. Azt mondta a nővér, hogy van pulzusa. Én azonban nem éreztem. Ahogy ránéztem az arcára, úgy látszott, már nem él.”

A rokon azt mondta, hogy a nővér nem volt megfelelően képzett.

„Azt mondtam neki: „Ne csak ülj ott, és nézd őt, hanem kezdd el az újraélesztést.” Csak mellkasi kompressziót alkalmazott rajta. Talán ha tudta volna, mit csinál, akkor Timothy még mindig itt lenne köztünk.” A családtag ezt követően hozzátette: “Undorító volt a szolgáltatás és a bánásmód.”

A vizsgálat során az is kiderült, hogy a toxikológiai jelentések három évbe is beletelhet, mire megérkeznek Jamaicáról. A staffordshire-i halottkém, Emma Serrano úgy ítélte meg, hogy a haláleset a túlzott alkoholfogyasztás következménye volt.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után