Majdnem meghalt, véreset vizelt és folyamatosan hányt egy nő Angliában az egyik új fogyókúrás  injekciótól 1

Egy édesanya majdnem meghalt Angliában, pedig csak pár kilót szeretett volna gyorsan ledobni. Kórházba szállították nem sokkal azt követően, hogy elkezdte használni az egyik új fajta, Instagramon megvásárolt „fogyókúrás injekciót”.

Majdnem meghalt, véreset vizelt és folyamatosan hányt egy nő Angliában az egyik új fogyókúrás  injekciótól 3

Shannon Flannery négy napot töltött az intenzív osztályon, véreset vizelt és folyamatosan hányt, miután elkezdte használni az interneten vásárolt injekcióként beadható „fogyókúrás csodaszert”. Az Instagramon a terméket értékesítő személy azt mondta a 27 éves fiatal anyának, hogy „biztonságos a termék”, és étvágycsökkentő gyógyszerüket „celebek” is reklámozzák és használják, és „nem tartalmaz veszélyes vegyületeket”.

Shannon 120 fontot fizetett a tíz hétre elegendő, injekciók formájában beadandó fogyasztószerért, amelyeket postán küldtek el neki az összetevők összekeverésére vonatkozó pontos utasításokkal.   A Kent területén lévő Medway-ből származó anyuka február 14-én adta be az első injekciót a pocakjába, és már aznap rosszul lett, de akkor még nem kért orvosi segítséget.

Egy héttel később azonban Shannon tünetei jelentősen rosszabbodtak, miután beadta a második injekciót – ami arra késztette az anyát, hogy bemenjen a sürgősségire, mert hányt és vér volt a vizeletében. Ott az orvosok azt mondták Shannonnak, hogy állapota súlyosságából ítélve még egy „ilyen fogyókúrás injekció beadása” „végzetes” lehetett volna.

Miután feljelentette az eladót a rendőrségen, Shannon most figyelmeztetni akar másokat is, hogy ne használják azokat a termékeket, amelyeket így ismeretlenül az interneten árulnak. Az általa használt gyógyszercsaládot, az úgynevezett GLP-1 RA-kat, eredetileg a cukorbetegség kezelésére fejlesztették ki, de ma már fogyásra is használják, miután kiderült, hogy elnyomja a páciens étvágyát.

Majdnem meghalt, véreset vizelt és folyamatosan hányt egy nő Angliában az egyik új fogyókúrás  injekciótól 4

A kenti rendőrség azt mondta, hogy nem tudtak semmit tenni, mivel nem tudták megtalálni az „eladó címét” – annak ellenére, hogy Shannon fizetett is a cégnek.

Shannon a következőket mondta: „Akkoriban azt hittem, mindenki ezt használja. Minden utasítást követtem, és február 14-én beadtam az első injekciót a hasamba. A nap hátralévő részében viszonylag jól éreztem magam. Kicsit rosszul éreztem magam néha, aznap nem volt étvágyam, nem ettem. De hét nappal később beadtam a második adagot, és aznap este már nagyon rosszul éreztem magam. Aznap este hánytam, és egyre rosszabbul éreztem magam. Egyszerűen hullafáradtnak éreztem magam, állandóan öklendeztem, de nem jött ki belőlem semmi.”

„A rosszullét nem múlt el. Négy napig csak hánytam és öklendeztem. És emellett vért vizeltem egész idő alatt.”

A hét végén anyám azt mondta nekem, hogy kórházba kell mennem. Akkor még nem voltam 100 százalékig biztos benne, hogy ez az injekció hatása, azt hittem, hogy ez csak egy bogárcsípés lehet. Shannon egyre jobban aggódni kezdett, és a kenti Medway Tengerészeti Kórházba ment, és ott bevitték a sürgősségire, ahol a rosszullét és a kiszáradás miatt kezelték.

„Olyan rosszul voltam a sürgősségin, hogy a székeken feküdtem. A legerősebb hányás elleni tablettákat kaptam, de nem hatottak.” – mondta. „Az egyik orvos azt mondta anyámnak, hogy az akkori állapotom alapján egy újabb injekció végzetes is lehetett volna. Még mindig rosszul voltam, amikor kijöttem a kórházból, és minimum egy hétig nem is ettem szinte semmit. Nem volt étvágyam, még mindig nagy fájdalmaim voltak és rosszul éreztem magam.”

Shannon elmondta, hogy a történtek után a közösségi médiában felvette a kapcsolatot az eladóval, és visszatérítést követelt – amit elutasítottak –, és a terméket a kenti rendőrségen is bejelentette. Az eladó elnézést kért Shannon „rossz tapasztalataiért”, de megvédte a terméket mondván, hogy „több száz elégedett vásárlóval tartja a kapcsolatot, akiknél mellékhatások nem jelentkeztek”.

„Határozottan állíthatom, hogy megtanultam a leckét. Többet nem csinálok ilyesmit. Utána még magamat hibáztattam, amiért megvettem. Azt gondoltam, végül is biztos jó lehet, ha olyan sokan használják.”

„Szerencsésnek érzem magam, hogy életben vagyok. A gyerekeim elveszíthették volna az anyjukat. Egy ideig nem tudtam anyukájuk lenni, mindenkinek borzalmas volt ez az élmény. Soha többé nem csinálnék ilyesmit. Azt mondanám más nőknek, akik fontolgatják, hogy fogyjanak a jól ismert módon: testmozgás, egészséges táplálkozás. Ne válasszátok a könnyebb utat. Nem éri meg.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után