Magyar bolt – Karácsonyi ajánlat és bemutatkozó 1

Az ünnepek közeledtével mindenki a szokásosnál is egy kicsit jobban vágyik a hazai ízekre. Ezt hozza el nektek a Hungarian Goods Dorset nevű magyar bolt, ami házhoz is szállít Anglia számos városába. Ismerjétek meg őket, és karácsonyi ajánlatukat, készletüket.

   bolt7

Üzletünk története 2012. nyarán kezdődött, amikor elkezdtük online magyar élelmiszer-webshopunk kiépítését, majd a megfelelő előkészületek után 2012. szeptemberében már házhoz is szállítottuk az első megrendeléseket. Kezdetben Bournemouth és környékén, Dorset megyében terítettünk élelmiszereket, de az igényeknek megfelelően szállítási területünk folyamatosan nőtt, így mára egész Délkelet-Anglia és London területéről vannak folyamatos megrendeléseink.

bolt3

2013. júliusában bővítettük családi vállalkozásunkat és megnyitottuk magyar élelmiszer üzletünket Bournemouthban Bakery Island – Hungarian Goods Dorset néven.

Címe: 284. Holdenhurst Road, Bournemouth, BH8 8AY.

Mind az üzletben, mind a webshopban  minőségi magyar élelmiszereket kínálunk, mint tejtermékeket, hentesárukat, mireliteket, tartós élelmiszereket, üdítőitalokat és helyben sütött pékárukat.  Cégünknek saját látványpékség-franchise terjesztő joga is van, így az üzletben helyett kaptak a Bakery Island látványpékség ínycsiklandozó termékei is, és egyfajta bemutató helyként és szolgálunk üzletpartnereink számára. Pékárunk között naponta megtalálják a kakaós csigát, mini édes süteményeket, sajtos stanglit, kifliket, zsemléket, virslis táskát, pogácsákat és sok egyéb finomságot. Terveink között szerepel a pékáruk bővítése magyar kenyérféleségekkel, melyeket szintén az üzletben fogunk sütni. látványpékségünk termékei közkedveltek mind a magyar vásárlóink, és mind az angol és egyéb nemzetiségű vásárlóink körében.

bolt2

Webshopunkon keresztül rendszeres megrendelési időszakokban juthatnak hozzá Vásárlóink a kedvenc finomságokhoz. A webshopos megrendelések menete nagyon egyszerűen lett kialakítva, első lépésként létre kell hozni egy felhasználói fiókot, mely regisztráció során felhasználónévvel és jelszóval minden regisztrált tagunk bármikor beléphet a weshop felületére, ahol a kiválasztott termékeket “Kosárba pakolással” rendelheti meg, a megrendelés érvényesítéseként banki átutalásos vagy PayPal-on keresztüli fizetési módok közül lehet választani.

bolt6

Webshopunk főoldalán mindig nyomon követhetik az aktuális megrendelési határidőket és a hozzájuk tartozó szállítási napokat, valamint üzletünk friss árufeltöltésének napját is. A megrendelések leadása után rendszerünktől automata üzenetben értesülnek a sikeres rendelésleadásról, és ezután nem is kell mást tenniük, mint az előre egyeztetett napon és időben futárunktól átvenni a csomagokat.

Webshopunk címe: www.hungariangoodsdorset.co.uk

Természetesen már mi is gőzerővel készülünk a közelgő Ünnepekre, ezért a webshopunkon a “KARÁCSONY” menüpont alatt gyűjtöttük össze Önök számára az ünnepekhez kapcsolódó népszerű termékeket. Üzletünkben és webshopunkban egyaránt a legkedvezőbb árakon juthatnak hozzá minőségi szaloncukrokhoz, bejglikhez, sütési-főzési alapanyagokhoz, friss sertés tőkehúsokhoz, füstölt hentesárukhoz és természetesen halakhoz!
Karácsonyi megrendelési szakaszunk határideje: december 6. éjfél, tervezett kiszállítási napjaink: december 15-21 között lesznek. Vásárlóinkat mindig a szállítást megelőző napon tájékoztatjuk a kiszállítás várható idejéről, hogy személyesen vehessék át megrendeléseinket. Saját hűtős-fagyasztós teherautóval végezzük a házhoz szállításainkat.
Ha bármi kérdésük lenne a megrendeléssel, termékekkel kapcsolatban, kérjük, keressenek minket a webshopon megadott elérhetőségeinken, örömmel állunk rendelkezésükre!
Bournemouthi üzletünkben, kellemes környezetben, baráti árakon várjuk Önöket, hétköznaponként 10.00 – 18.00 óra között, és szombatonként 10.00 – 17.00 óra között!

Látogassanak el üzletünkbe vagy webshopunkba!

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után