krokodil yorkshire

Ha egy krokodilt veszel észre, amint a szomszédod kertjében settenkedik, akkor valószínűleg felhívod őket telefonon, hogy ne érje őket váratlanul, vagy legalább kihívod az RSPCA -t, nem?

krokodil yorkshire

Hát egy, az éjszakai műszakjából összetörten és hulla fáradtan hazatért nyugat -yorkshire -i nővér nem egészen így tett, ő ugyanis inkább csak fogta magát és lefeküdt. Sarah Jayne Ellis arra még vette a fáradságot, hogy készítsen egy képet a kb. egy – másfél méter hosszú hüllőről, nem messze az Aire folyótól Nyugat-Yorkshire-ben majd nemes egyszerűséggel lehúzta a rolót és lefeküdt aludni (mert hát nem az ő kertjében van, minek idegeskedjen).

A krokodil azóta a Castelford Croc becenevet kapta, de az viszont rejtély, hogy az állat vajon honnan jött és sajnos az is, hogy hová ment.

Sarah így kommentálta a látottakat: „Épp lehúztam a rolót a hálószobában, amikor megláttam a krokodilt a fűben. Pár óra múlva újra megnéztem, de addigra már nem volt ott.”

Később megmutatta a képet a sógornőjének, Kate Ellis Holmes-nak is, aki igazgatóhelyettesként dolgozik. Ő azt mondta, hogy családtagjai mind teljesen ledöbbentek a látványtól.

„Nem hittem el neki, amikor mesélte, hogy mit látott, aztán amikor megmutatta, teljesen ledöbbentem. Ijesztő látvány volt. De kétség sem fér hozzá, hogy az egy krokodil a képen.” – magyarázta Kate.

Mint kiderült az utóbbi időben már többen is állították, hogy krokodilt láttak, azonban még senki nem kapta lencsevégre az állatot. A baj csak az, hogy szabadon kószál, és így veszélyt jelenthet a környékbeliekre.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után