Katonai teherautóval hajtott át több rendőrautón egy férfi Dél-Angliában 1

Letartóztattak egy középkorú férfit Angliában, akit gyilkossági kísérlet elkövetésével gyanúsítanak, miután egy katonai teherautóval nekihajtott a rendőrség úttorlaszán, több rendőrautón keresztülgázolva.

Katonai teherautóval hajtott át több rendőrautón egy férfi Dél-Angliában 3

A rendőröket vasárnap délután 16:40-kor riasztották a Taunton közelében lévő Norton Fitzwarren terültén egy ingatlanhoz, miután több bejelentés is érkezett, melyek szerint egy férfi megfenyegetett egy ott élő személyt.

Amikor a rendőrség emberei megérkeztek a helyszínre, a 41 éves férfi épp egy nagy katonai teherautóval hagyta el a helyszínt, amellyel több, az útját elállni próbáló rendőrautón is keresztülhajtott, összetörve azokat. Az incidens során szerencsére senki sem sérült meg – közölte valamivel később a helyi rendőrség.

Katonai teherautóval hajtott át több rendőrautón egy férfi Dél-Angliában 4

A férfit kicsivel később elfogták és letartóztatták, és jelenleg is rendőrségi őrizetben van. Miután áthajtott az útzáron, amely során a rendőrautók közül többen is jelentős károkat okozott, a teherautó nekiütközött egy parkoló autónak és egy kresz táblának is.

Katonai teherautóval hajtott át több rendőrautón egy férfi Dél-Angliában 5

A férfi ezek után az M5-ös hídjához hajtott Somersetben, ahol végül kiszállt és otthagyta a járművet. Az Országos Rendőrségi Repülési Szolgálat (NPAS) közölte, hogy egy repülőgépük is felszállt, hogy segítse az Avon and Somerset Police munkatársainak a munkáját.

Katonai teherautóval hajtott át több rendőrautón egy férfi Dél-Angliában 6

A férfit durván 25 perccel később a rendőrök végül utolérték és letartóztatták rendőrök elleni gyilkossági kísérlet és több rendbeli szándékos károkozás gyanújával – közölte az avoni és somerseti rendőrség szóvivője az incidens után.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után