Egy nő késelte halálra egy pub tulajdonosát Angliában közvetlenül a hely bejárata előtt 1

Valósággal sokkolta a helyi lakosság tagjait a hír, mely szerint az egyik angliai pub tulajdonosát a saját vendéglátóhelye előtt találták meg súlyos sérülésekkel, kritikus állapotban.

Egy nő késelte halálra egy pub tulajdonosát Angliában közvetlenül a hely bejárata előtt 3

Matthew Bryantra életveszélyes sérülésekkel találták rá a Hare and Hounds mellett, a kenti Maidstone-ban, azt követően, hogy a férfit megkéselték. A rendőrök hétfőn 18 óra magasságában kaptak bejelentést a történtekről és azonnal a Lower Boxley Road-i kocsmához siettek.

Egy nő késelte halálra egy pub tulajdonosát Angliában közvetlenül a hely bejárata előtt 4

A helyszínre kiérkező mentők azonnal orvosi ellátásban részesítették, de a férfi olyan sérüléseket szenvedett, hogy nem sokkal később meghalt.

Egy nő késelte halálra egy pub tulajdonosát Angliában közvetlenül a hely bejárata előtt 5

A támadást követően a rendőrök kordont helyeztek el a Staceys Street-i körforgalom és a J&S Accessories üzlet között. Egy a férfi által ismert nőt gyilkosság elkövetésének alapos gyanújával a helyszínen elfogtak. A halálos kimenetelű támadás a körülményeinek vizsgálata még folyamatban van.

Egy nő késelte halálra egy pub tulajdonosát Angliában közvetlenül a hely bejárata előtt 6

A tragikus halálesetet követően a helyi lakosság számos tagja részt vett az elhunyt kocsmatulajdonos tiszteletére tartott megemlékezésen, aki 2015-ben vette át a Hare and Hounds nevű helyet annak előző tulajdonosától.

Egy nő késelte halálra egy pub tulajdonosát Angliában közvetlenül a hely bejárata előtt 7

A Kent Online beszámolt arról is, hogy a férfi már 25 éve volt kocsmatulajdonos, és több, mint 30 évnyi tapasztalattal rendelkezett a vendéglátóiparban. Becky Whitehead így nyilatkozott a történtekről: „Nyugodj békében Matt. Részvétünk a családnak és a barátoknak. Nagyon sajnáljuk ami történt. Annyira jó ember volt, a világon semmi rosszat nem lehetne róla mondani.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után