Holtan találtak egy 2 és egy 5 éves kisfiút egy kelet-londoni lakásban 1

Egy két- és egy ötéves kisfiút holtan találtak egy kelet-londoni ingatlanban. A Scotland Yard közölte, hogy vizsgálatot indítottak a halálesetek ügyében, és a közelben letartóztattak egy férfit és egy nőt, akit a gyerekek ismertek.

Holtan találtak egy 2 és egy 5 éves kisfiút egy kelet-londoni lakásban 3

A mentőket december 16-án, pénteken 14 óra körül riasztották a dagenhami Cornwallis Roadon található ingatlanhoz. Odabent a kiérkező mentősök és rendőrök megtalálták a két gyerek holttestét, akiket sajnos a helyszínen halottnak nyilvánítottak, mivel már nem lehetett rajtuk segíteni.

Az elhunyt gyerekek családját már tájékoztatták, és szakértők segítenek nekik a történtek feldolgozásában. A Fővárosi Rendőrség közleménye szerint az esettel kapcsolatban rövid időn belül letartóztattak egy nőt. A nőt azt követően tartóztatták le, hogy a rendőrséget rendbontás miatt hívták ki egy a haláleset helyszínéhez közeli lakcímre.

„Az esettel kapcsolatban egy férfit is elfogtak a helyszín közelében. A férfi és a nő is a rendőrség őrizetében marad. A letartóztatott nőt és férfit mindkét gyerek egyaránt ismerte.” – olvasható a jelentésben.

Sean Treweek nyomozó felügyelő a következőket mondta: „Ez egyértelműen egy rendkívül nyomasztó incidens, sok megválaszolatlan kérdéssel, azonban a nyomozásnak ebben a nagyon korai szakaszában senki mást nem keresünk a halálesetekkel kapcsolatban.”

„Szeretnék köszönetet mondani a helyi embereknek azért a segítségért, amelyet a rendőrség embereinek nyújtottak, miközben a partnereinkkel együttműködve megkezdjük a munkát a két tragikus haláleset pontos körülményeinek feltárása érdekében. További járőröket fognak látni a környéken, és bárkinek, akinek információja vagy aggálya van, feltétlenül beszéljen ezekkel a rendőrtisztekkel.”

A kordonok továbbra is a helyükön maradnak, és a vizsgálat folytatódik. Kérünk minden olyan személyt, aki olyan információval rendelkezik, amely segítheti a rendőrségi nyomozást, hívja a 101-es telefonszámot, CAD 3408/16dec.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után