Holtan találtak egy 12 éves fiút az egyik autópálya közepén Angliában egy súlyos gázolást követően 1

Egy 12 éves fiú meghalt miután elgázolta egy autó az M62-es autópálya egyik szakaszán Nyugat-Yorkshire-ben.

Holtan találtak egy 12 éves fiút az egyik autópálya közepén Angliában egy súlyos gázolást követően 3

A rendőrség tájékoztatása szerint tegnap este két emberről érkeztek bejelentések, akik az autópálya keleti irányba haladó oldalán az úttest szélén sétáltak, nem sokkal azután, hogy a Hartshead felé vezető bekötőúton egy Audi Q5 típusú jármű összetört.

A fiút az út azon oldalán, a 25-ös és a 26-os lehajtók között, Cleckheaton közelében ütötték el 21 óra 50 perc körül, a holttestét az autópálya másik irányba tartó oldalán találták meg. A súlyos balesetet követően letartóztattak egy 36 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy gyermek halálát okozta, és jelenleg is rendőrségi őrizetben van.

Holtan találtak egy 12 éves fiút az egyik autópálya közepén Angliában egy súlyos gázolást követően 4

A West Yorkshire-i rendőrség tájékoztatása szerint a fiút elütő jármű vezetője még nem azonosította magát. Az utat mindkét irányban lezárták a Brighouse-i 25-ös és 26-os csomópont között az éjszaka folyamán több órára.

A keleti irányú szakasz reggel 7.45 körül, míg a nyugati irányú szakasz körülbelül két órával később nyílt meg újra az autós forgalom számára. A rendőrséget tegnap este 21 óra 45 perc körül riasztották először a történteket követően, az ütközés kapcsán az egész éjszaka folyamán folyt a helyszínelés a baleset helyszínén.

Sarah Jones nyomozó főfelügyelő azt mondta: „Ez egy rettentő tragikus esemény, amely egy fiatal fiú halálához vezetett. Szakértőink támogatják a fiú családját ebben a rendkívül nehéz időszakban. Úgy értesültünk, hogy az áldozat megpróbált átrohanni a forgalmas úton az autópálya középső elválasztó részétől a leállósávba, amikor egy jármű elütötte.”

Holtan találtak egy 12 éves fiút az egyik autópálya közepén Angliában egy súlyos gázolást követően 5

„A jármű vezetője nem állt meg a helyszínen, és nem jelentette az ütközést a rendőrségnek, és most arra kérem, hogy jelentkezzen és segítsenek az incidens részleteinek feltárásában. Arra is kérünk mindenkit, aki tegnap este 21:30 és 21:50 között az M62-es úton haladt Hartshead Moor és az M606 között, hogy nézze meg a járművébe szerelt kamera által esetlegesen rögzített felvételeket az esetről.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után