Súlyos autóbaleset Londonban: száguldó Lamborghini ütközött frontálisan egy Royal Mail-es furgonnal 1

Hat ember sérült meg, miután egy 187 000 font értékű Lamborghini Urus súlyos autóbalesetet okozott, amikor száguldozás közben ütközött egy Royal Mail furgonnal.

Súlyos autóbaleset Londonban: száguldó Lamborghini ütközött frontálisan egy Royal Mail-es furgonnal 3

A szörnyű frontális ütközés azután történt, hogy a méregdrága sportkocsi tegnap este nagy sebességgel előzgetni kezdte az úton a megengedett sebességgel haladó járműveket Kelet-Londonban. A becktoni helyszínre 19 óra 20 perc körül hívták ki a segélyszolgálatokat, köztük a rendőrséget, a mentőket és a légi mentőket is.

Súlyos autóbaleset Londonban: száguldó Lamborghini ütközött frontálisan egy Royal Mail-es furgonnal 4

A szemtanúk közül többen lencsevégre kapták a megdöbbentő esetet, és mind az autók összeütközésének pillanatát mind a karambol közvetlen következményeit rögzítették.

Súlyos autóbaleset Londonban: száguldó Lamborghini ütközött frontálisan egy Royal Mail-es furgonnal 5

A drónfelvételek felülről is rögzítették az útszakaszt, ahol a baleset történt. A képeken jól látható, hogy mind a két jármű súlyosan megsérült. Az érintettek sérüléseinek súlyossága egyelőre nem ismert. A Royal Dock Roadon történt balesetet követően a környéket a rendőrök lezárták, amíg a helyszínelés és a törmelék eltávolítása zajlik. Mindeközben a rendőrök már vizsgálják a baleset pontos körülményeit és előzményeit.

Súlyos autóbaleset Londonban: száguldó Lamborghini ütközött frontálisan egy Royal Mail-es furgonnal 6

A Metropolitan Police szóvivője ezt mondta: „Július 11-én, kedden körülbelül 19 óra 20 perckor riasztották a rendőrséget két autó ütközése kapcsán, ami a becktoni Royal Dock Roadon történt. A rendőrség, a londoni mentőszolgálat és a londoni légi mentőszolgálat egyaránt részt vett a sérültek ellátásában a helyszínen.”

Súlyos autóbaleset Londonban: száguldó Lamborghini ütközött frontálisan egy Royal Mail-es furgonnal 7

„Összesen hat embert láttak el különböző sérülésekkel, hogy kinek mennyire súlyos az állapota, arról egyelőre hivatalos értesítést még nem kaptunk. A helyszínelés ideje alatt az útlezárások továbbra is érvényben maradnak. A baleset körülményeinek vizsgálata továbbra is folyamatban van.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után