pénzkeresés otthonról

A londoni élet elég költséges, ezért mindenki próbálja vagy spórolásból, vagy pedig részmunkaidős állásokból biztosítani magának, a családjának a megfelelő színvonalat. A koronavírus miatt ráadásul a világ számos országában kényszerülnek rá emberek milliói, hogy a négy fal közt maradjanak.

0625_workfromhome_630x420

Az internetnek köszönhetően ma már otthonról is dolgozhatunk, amely számos lehetőséget kínál még a nehéz időszakok alatt is. Mi megpróbáltuk összegyűjteni nektek a 10 legelterjedtebb módját annak, hogyan juthatsz pénzhez otthon az internet használatával. Mégis csak jó dolog az, ha a szobánk kényelméből is hozzájuthatunk egy kis mellékeshez? És ki tudja, akár saját vállalkozás is lehet majd belőle a végén!

1 – Tölts ki kérdőíveket

Ez az egyik legkönnyebb módja az internetes pénzkeresésnek. Elég csak regisztrálni, a SwagBucks (regisztráció után használd a kapott emailt) vagy a Valued Opinions oldalra — hogy párat említsünk — és máris kapod a kitöltésre szánt kérdőíveket, amelyekért a hosszúságuktól függően kapsz pénzt. Akár 2 GBP-ot, vagy annál többet is kaphatsz egy-egy munkáért. A regisztrálás ezekre az oldalakra általában gyors és könnyű, nem kell regisztrációs díjat fizetni, és ami szuper kényelmes az az, hogy akár az okos telefonodon is végezheted a néhány percig tartó munkát. Igaz, ami igaz, hogy nagyon kitartónak kell lenned, ha többet akarsz keresni, mint havi 5GBP.

2 – Árulj az e-Bay-en

Ma már nincs olyan ember, aki ne ismerné ezt az oldalt, ahol szinte bármit megvehetsz vagy eladhatsz. Tehát, ha vannak megunt, már nem használt, de eladható, megkímélt állapotban lévő cuccaid, rakd fel őket az e-Bayre! Persze, vannak más oldalak is, ahová eladóként regisztrálhatsz, mint mondjuk, az Amazon.

3 – Szörfözz a neten

Ki gondolná, hogy vannak olyan oldalak, amelyek fizetnek neked azért, ha megnézed őket? A SwagBucks-on (regisztráció után használd a kapott emailt) is van ilyen lehetőség, vagy a Qmee.com egy olyan keresőmotor, mint például a Google, csak abban különbözik tőle, hogy olyan extra oldalakat dob ki neked, amelyekre ha ráklikkelsz, pénz üti a markodat. Ahhoz, hogy élhess ezzel a lehetőséggel, nem kell mást tenned, mint letölteni a Qmee alkalmazást a telefonodra, installálni, és használni azt böngészés közben. Ha már úgy is böngészel, mért ne tedd azt pénzért?

4 – Légy online tanár

Ha szeretsz tanítani, vagy mondjuk, jól jönne egy kis mellékes, miért ne adhatnál órákat online? Ha alkalmasnak érzed rá magad, taníthatsz nyelveket, vagy egyéb tantárgyakat is. Ma már rengeteg oldal van, amelyik összehozza a tanárokat a tanulni vágyókkal. Például, ilyen az Udemy.com, vagy a tutor.com. Annyit kell tenned, hogy regisztrálsz, elkészíted a profilodat és már dolgozhatsz is. Akár 10GBP-ot is kaszálhatsz óránként. Igazából, rajtad áll, milyen tarifát tűzöl ki.

5 – Fizetős oldalak látogatása

Ezek az oldalak hasonlóak a Qmee-hez. Ilyen például, a SwagBucks.com (regisztráció után használd a kapott emailt), amely pénzt ad neked azért, ha videókat nézel, oldalakra lépsz fel, vagy játékokat játszol. Bár ezen az oldalon kuponok formájában kaphatod meg a fizetségedet, amit az Argosban válthatsz be, de még mindig szórakoztató módja annak, hogy hozzájuss olyan cikkekhez, amikre mondjuk, szükséged lenne otthon. Vannak olyan oldalak is, amelyek neked fizetnek azért, ha online intézed a vásárlásaidat (Top CashBack, Quidco).

6 – Online fogadások

Manapság már több olyan oldal is van, ahol vagy sport, vagy egyéb fogadásokat tehetsz. Ilyen például, a Titan Bet vagy a Sky Bet, ahol 20-25GBP-ot kapsz, ha regisztrálsz. Persze, a fogadásoknál oda kell figyelned, mire fogadsz és mennyiért, mert itt akár fordulhat a kocka pénzkeresésből pénzköltésre. Amit mindenki szeret benne, az az, hogy ezzel nagyon jó pénzt csinálhatsz, minimális időráfordítással.

7 – Hasznosítsd újra a mobilodat

Vannak olyan oldalak, ahová elküldöd a régi vagy már megunt telefonodat és postán megkapod a pénzedet. Akkor is, ha telefon nem működik! Gyors, könnyű, és egy-kettőre megszabadulsz az eladni kívánt készülékedtől, amelyet a cég újrahasznosít.

8 – Fiverrezz

Hogy mi a Fiverr? Ha még nem hallottál róla, ez egy olyan oldal, ahol azzal kereshetsz pénzt, amit a legjobban csinálsz — bármi is legyen az! Lehetsz akár író, művész, kézműves, vagy bármi! Hirdesd meg magad az oldalon és hagyd, hogy mások megtaláljanak és alkalmazzanak téged! A pénzen kívül, ami így ütheti a markod, nemcsak ezzel gazdagodsz, hanem tapasztalattal is, ami jól mutat majd az önéletrajzodban, ill. kapcsolatokat is szerezhetsz, ami bármikor jól jöhet.

9 – Tőzsdézés

Egy másik agyon népszerű és széles körben alkalmazott módja a pénzkeresésnek a tőzsdézés. Bár itt be kell fektetned némi pénzt, hogy elindulhass, óriásit kaszálhatsz (vagy bukhatsz). Ha szeretnéd kipróbálni, nem árt, ha előtte utána olvasol, hogyan is működik ez a terület, ill. hogy milyen részvényekbe érdemes befektetni a biztos nyereség érdekében. Az eToro.com egy ilyen oldal. Ezen az oldalon láthatod, miket csinálnak a legsikeresebb befektetők és leutánozhatod őket.

10 – Társ marketing

Ha van már egy meglévő weboldalad, ez a marketingmód nagyszerű módszer ahhoz, hogy online pénzt csinálj. Mindössze, annyit kell tenned, hogy linkeled az oldaladon a megfelelő egyéb oldalakat, ezzel azt tanácsolva a vásárlóknak, hogy az adott terméket az adott oldalon vásárolják meg. Ennyi az egész!

Néhány extra ötlet:

  • Ha konyítasz a fotózáshoz, és vannak szuper képeid, add el a fényképeidet a ShutterstockPhotoshelter vagy Getty Images oldalain.
  • Ha megfelelő angol nyelvtudással rendelkezel, taníts embereket angolul online, például ezeken az oldalakon keresztül: GoOverseas.comTeachAway
  • fordíts, vagy tolmácskod:  Welocalize
  • Legyél video blogger, vagy csinálj How to videókat, és rakd fel őket a youtube csatornádra
  • További tippek angol nyelven itt

Reméljük, hasznotokra válik majd egyik vagy másik tipp.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után