Hétfőtől újabb enyhítés következik, és rengeteg ország lekerül az utazási „vörös listáról” Nagy-Britanniában 1

A brit utazási vörös listát hét országra csökkentették, illetve csökkentik hétfőtől a legutóbbi felülvizsgálatot követően. Itt van minden, amit a legújabb utazási bejelentésekről tudni kell.

Hétfőtől újabb enyhítés következik, és rengeteg ország lekerül az utazási „vörös listáról” Nagy-Britanniában 3

Összesen 47 országot távolítottak el Nagy-Britannia utazási vörös listájáról az utazási rendszer legfrissebb módosításainak értelmében. A listáról levett országok közé tartozott például Dél -Afrika, Brazília és Mexikó is.

A legújabb változásokat hétfőn léptetik életbe a szigetországba visszatérők / érkezők számára, amit Grant Shapps közlekedési miniszter nagy örömmel úgy jelentett be, mint az utazás újraindításának „következő lépését”.

A teljesen beoltott embereknek mostantól nem lesz szükségük indulás előtti Covid tesztre, mielőtt egy nem vörös listás országból indulnak el a szigetország irányába. Október végétől pedig a nyaralók helyettesíthetik az érkezést követő második napon kötelező PCR tesztet az olcsóbb Covid gyorsteszttel.

Mely országok maradnak a vörös listán?

  • Peru
  • Ecuador
  • Colombia
  • Panama
  • Dominikai Köztársaság
  • Haiti
  • Venezuela

A vörös listás országokból visszatérőknek továbbra is a kormány által kijelölt karantén hotelekben kell megszállniuk 10 napra, ami egy felnőttnek több mint 2200 font kiadást jelent. Az utazási szabályok további módosításairól, illetve a zöld lista megszűnéséről itt olvashattok bővebben.   Forrás

Október 1-től megváltoztak a beutazási szabályok Nagy-Britanniába minden EU állampolgár számára

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után